Kuva: Getty Images

Kim Kardashian tapasi Donald Trumpin - keskustelunaihe yllätti kaikki

31.05.2018 11:45 - Iiro Myllymäki

Kaksikko keskusteli vankiloiden uudistamisesta ja rikostuomioista.

Sekä Kim Kardashian, 37, että Donald Trump, 71, ovat nousseet suureen tunnettuuteen tosi-tv-tähtinä. Nykyisin Yhdysvaltain presidenttinä toimiva Trump toimi monta kautta Diili-ohjelman vetäjänä, kun taas Kim Kardashian esiintyy supersuositussa Keeping Up With The Kardashians -sarjassa. Nyt kaksikko on kohdannut toisensa, ja nettikansa on reagoinut yllättyneenä.

Presidentti Trump oli kutsunut Kardashianin Valkoiseen taloon puhumaan maan vankiloiden uudistamisesta. Kaksikon puhe kääntyi Alice Marie Johnsoniin, 63, joka on saanut elinkautisen tuomion huumerikoksesta ja on istunut tuomiotaan yli 20 vuotta. Kardashian on puhunut julkisuudessa naisen armahtamisen puolesta, ja toisti toiveensa tuoreessa Twitter-päivityksessään.

”Haluan kiittää presidentti Trumpia hänen ajastaan tänä iltapäivänä. Toivomme, että presidentti Trump antaa armahduksen Alice Marie Johnsonille, joka istuu elinkautista tuomiota ensikertalaisena ja ilman väkivaltaa tehdystä huumerikoksesta”, nainen kirjoittaa.

Kardashian toivoo, että Johnsonille ja monelle hänen kaltaiselleen vangille annettaisiin toinen mahdollisuus elämässä.

Myös Donald Trump on puolestaan kiitellyt naista tapaamisesta Twitterissä. Twiittinsä yhteydessä Trump jakoi myös kuvan kaksikosta Valkoisessa talossa.

”Mahtava tapaaminen Kim Kardashianin kanssa tänään. Puhuimme vankiloiden uudistamisesta ja tuomioiden antamisesta”, Trump kirjoittaa.

Monet ovat reagoineet yllättyneinä kaksikon tapaamiseen ja etenkin poliittiseen keskustelunaiheeseen. Kim Kardashian tunnetaan paremmin ulkonäköään korostavana seurapiiritähtenä kuin poliittisena kannanottajana.

”Mitä hittoa kumpikaan teistä tietää tästä aiheesta?”

”Mitä Kim tietää vankiloiden uudistamisesta? Miksi tosi-tv-tähdet tapaavat toisensa keskustellakseen tällaisista asioista? Demokratiamme on vitsi.”

”Jos joku olisi sanonut minulle 15 vuotta sitten, että presidentti Donald Trump ja Kim Kardashian keskustelisivat vankiloiden uudistamisesta, olisin käskenyt tällaista ihmistä lopettamaan huumeidenkäytön. Elämme hulluja aikoja.”

”Miksi Kim Kardashianin mielipide vankilauudistuksesta olisi yhtään sen tärkeämpi kuin kenenkään muunkaan?”

”Ei millään pahalla, mutta Kim ei ole siinä asemassa, että hän voisi antaa minkäänlaisia neuvoja tässä asiassa. Mitä tässä maassa oikein tapahtuu?”

Kim Kardashianin aviomies, räppäri Kanye West, 40, herätti hiljattain kohua ilmaisemalla tukensa Trumpille Twitterissä. West on myös nähty käyttämässä Trumpin vaalikampanjan lanseeraamaa Make America Great Again -lippalakkia. Westin kommentit herättivät paljon kritiikkiä miehen fanien keskuudessa, ja myös jotkut julkisuudenhenkilöt, kuten John Legend ja Snoop Dogg, ilmaisivat pettymyksensä miehen mielipiteisiin.

Lue myös: Kim Kardashian suututti seuraajansa yhdellä lauseella: "Miettisit millainen roolimalli olet"

Lähteet: Telegraph, Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat