Kuva: Getty Images

Nicole Kidman paljasti kärsineensä useista keskenmenoista: "Menettäminen on hirveää"

31.05.2018 18:45 - Katariina Auvinen

Nainen kertoi, että keskenmenoista puhuminen sattuu häneen edelleen.

Näyttelijä Nicole Kidmanilla, 50, on yhteensä neljä lasta. Hän adoptoi kaksi lasta entisen aviomiehensä, Tom Cruisen, kanssa 1990-luvun alussa. Kidmanilla on kaksi lasta nykyisen miehensä Keith Urbanin kanssa. Toinen tytär syntyi sijaisäidin avulla, mutta nainen onnistui tulemaan raskaaksi ja synnyttämään tyttövauvan vuonna 2008. 

Nyt nainen on avautunut kipeistä muistoistaan julkisuudessa. Hän paljasti kärsineensä kaksi keskenmenoa. Kidman meni naimisiin Tom Cruisen kanssa 1990. 

Nicole Kidman ja Tom Cruise kuvattuna adoptiolastensa kanssa vuonna 1996. (kuva: Getty Images )

- Heti kun menimme naimisiin Tomin kanssa, olin valmis hankkimaan lapsia. Ensimmäinen raskaus päättyi kuitenkin siihen, että lääkäri kertoi raskauden olevan kohdun ulkopuolella, Kidman kertoo. 

Toinen keskenmeno tuli ennen parin virallista eroa vuonna 2001. Nainen kertoo, että vaikka molemmista keskenmenoista on kulunut vuosikymmeniä, aihe on edelleen kivulias. 

Nicole Kidmanilla ja hänen nykyisellä miehellään Keith Urbanilla on kaksi tytärtä. (kuva: Getty Images )

- Mielestäni keskenmenon vaikutuksista ei puhuta tarpeeksi. Se menettäminen on aivan hirvittävää, Kidman sanoo Daily Mail -julkaisulle. 

Cruise ja Kidman adoptoivat pojan ja tytön. Äidiksi tulemiseen liittyi Kidmanin mukaan valtava määrä kipua, mutta myös äärettömästi onnea siitä, että hän sai adoptoida kaksi lasta. 

Lue myös: Nicole Kidman, 50, on uskomattomassa kunnossa - tuoreet kuvat saavat ihastelemaan ääneen

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat