Kaikki artikkelit

Cruisella ja Kidmanilla on kaksi yhteistä lasta.
Näyttelijä Tom Cruise raivostui viime vuonna Mission Impossible 7 -elokuvan kuvauksissa. Raivokohtauksen seurauksena osa elokuvan työntekijöistä erosi.
Golden Globeja jakavaa organisaatiota syytetään korruptiosta ja monimuotoisuuden puutteesta.
Tom Cruisen tähdittämässä elokuvassa tullaan näkemään jälleen toinen toistaan näyttävämpiä stuntteja.
Näyttelijä Kevin Bacon kertoo suhtautuneensa vaimonsa tekosiin rauhallisesti.
Tom Cruise haluaa estää elokuvan viivästymisen entisestään.
Näyttelijä Tom Cruisen raivokohtausta todistanut työntekijä kertoo, että kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun mies korotti ääntään kuvauksissa.
Tom Cruise on nähty käsi kädessä näyttelijä Hayley Atwellin kanssa. Molemmat näyttelevät Mission: Impossible 7 -elokuvassa. Sisäpiirilähteen mukaan pari alkoi tapailemaan toisiaan heti ensimmäisestä kuvauspäivästä lähtien.
Brittitabloidi The Sun julkaisi eilen äänitteen, jossa näyttelijä Tom Cruise saa raivokohtauksen, kun kuvausryhmän työntekijät eivät noudattaneet turvavälejä. Lähteen mukaan tilanne on kiristynyt äänitteen vuotamisen jälkeen ja viisi työntekijää on irtisanoutunut.
Näyttelijä Tom Cruise menetti malttinsa pahanpäiväisesti, kun kuvausryhmän jäsenet eivät noudattaneet turvavälejä Mission: Impossible 7 -elokuvan kuvauksissa Lontoossa.
Kyseessä on ensimmäinen näytelty elokuva, jota kuvataan avaruudessa. Toistaiseksi nimeämättömän elokuvan tulee ohjaamaan Doug Liman
Illan elokuvan pääosissa nähdään tähtinäyttelijät Tom Cruise ja Morgan Freeman.
Tom Cruise on parhaillaan Norjassa kuvaamassa Mission: Impossible 7 -elokuvaa. Video näyttelijän ilmalennosta on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa.
Mission: Impossible 7 -elokuvaa kuvataan syksyllä Norjassa.
Kaukainen maa -elokuvassa Tom Cruise nähtiin yhdessä Nicole Kidmanin kanssa.
Tom Cruise kävi katsomassa Christopher Nolanin Tenet-uutuusleffan.