Kuva: Getty Images

Mitä he ajattelivat? Julkkisten kenkävalinnat, jotka kummastuttavat, katso

02.06.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi Lady Gaga on shokeerannut monesti mitä erikoisimmissa kengissä.

Kaikki naiset tietävät, että mukavien korkokenkien löytäminen on kiven alla, ellei jopa mahdotonta. Julkisuuden henkilöt ovat jo kautta aikojen esiintyneet mitä erikoisimmissa vaatekappaleissa, mutta monet ovat panostaneet myös kenkiin. 

Marie Claire -julkaisu listasi julkkisten omituisimpia kenkävalintoja. Katso kuvat alta. 

Lady Gaga

Laulaja Lady Gaga ei pelkää shokeerata ja säväyttää asuillaan. Vuonna 2011 monet kuitenkin ihmettelivät, miten nainen pystyy edes kävelemään kengillään saapuessaan CFDA-gaalaan. 

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

Angelina Jolie 

Näyttelijä ihastutti ja kummastutti Maleficent-elokuvan lehdistötilaisuudessa vuonna 2014 valkoisilla kengillään, joiden korkoja koristivat veriset piikit. Kengät olivat Christian Louboutinin suunnittelemat ja ne näyttivät erittäin kivuliailta. 

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

Julianne Moore 

Nälkäpeli- ja Kingsman -elokuvissa näytellyt Julianne Moore saapui Cannesin filmifestivaaleille 2013 upeassa mekossa. Katsojien huomio kiinnittyi kuitenkin Mooren kenkiin, jotka näyttivät erittäin epämukavilta. Moore oli valinnut itselleen korkokengät, jotka eivät sopineet naiselle ainakaan hänen pikkuvarpaiden kohdilta. Varpaat törröttivät epämukavasti ulkona jalkineista. 

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

Alysia Reiner 

Orange is the New Black -kaunotar Alysia Reiner saapui vuonna 2014 gaalaan vaaleassa mekossa. Jalassaan naisella oli korkokengät, jotka olivat kevyesti kiinnitetty nilkkaan vain kankaisella nauhalla. Sen lisäksi naisen pikkuvarvas näytti rusentuvan ilkeästi kenkään. 

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

Taylor Swift 

Laulaja Taylor Swift päätti antaa jalkojensa levätä punaisen maton osuuden jälkeen vuonna 2008 CMT-gaalassa. Swift oli pukeutunut lilaan mekkoon ja samansävyisiin kenkiin. Kengät kuitenkin puristivat niin paljon, että naisen oli pakko luopua kengistä jo alkuillasta.

(kuva: Getty Images )

Lue myös: Vanha kenkäklassikko tekee paluun - näyttää nyt paremmalta kuin koskaan aiemmin

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat