Kuva: Getty Images

Rakkaudessa iällä ei ole väliä - katso julkkisparit, joilla on hämmästyttävän suuri ikäero

01.06.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Näyttelijä Mel Gibson on mieltynyt esimerkiksi 35 vuotta nuorempaan rakkaaseen.

Rakkaus voi olla monimutkaista, koska se jaksaa niin yllättää ja voi iskeä milloin tahansa. Joskus toisen kanssa tuntee olevansa samalla aaltopituudella, joten silloin ei ikäerolla ole väliä. Women´s Health -julkaisu listasi Hollywoodin julkkisparit, jotka ovat saaneet suhteensa toimimaan suuresta ikäerosta huolimatta. 

Mel Gibson ja Rosalind Ross, ikäero 35 vuotta. 

Näyttelijä Mel Gibson, 62 ja Rosalind Ross, 27, ovat olleet yhdessä vuodesta 2015 lähtien ja heillä on myös yksi yhteinen lapsi. Kun pariskunta tapasi, he saivat paljon kritiikkiä niskaansa ikäeronsa takia. Gibson kuitenkin vakuutti, että iällä ei ole heille väliä. 

- Me olemme molemmat aikuisia, joten olemme saaneet suhteemme toimimaan hyvin. Rosalind on hyvin ainutlaatuinen persoona, Gibson ylisti rakastaan. 

Mel Gibson yhdessä rakkaansa kanssa. (kuva: Getty Images)

Richard Gere ja Alejandra Silva, ikäero 33 vuotta 

Näyttelijä Richard Gere, 62, tapasi Silvan, 35, noin neljä vuotta sitten. Pari avioitui huhtikuussa ja avioliitto on Gerelle kolmas. Molemmat ovat vankkumattomia ihmisoikeuksien puolestapuhujia, jonka johdosta he tapasivatkin toisensa. 

Pariskuntaa yhdistää ihmisoikeuksien puolesta kamppaileminen. (kuva: Getty Images)

Ronnie Wood ja Sally Humphreys, ikäero 31 vuotta. 

Rolling Stones -yhtyeestä tuttu Ronnie Wood, 70, meni naimisiin Sally Humphreysin, 40, kanssa vuonna 2012. Pariskunta sai viime vuonna kaksoset. 

Rolling Stones -konkarista tuli isä 69-vuotiaana. (kuva: Getty Images)

Mark Anthony ja Mariana Downing, ikäero 27 vuotta. 

Jennifer Lopezin kanssa naimisissa ollut laulaja Mark Anthony, 49, löysi eronsa jälkeen rinnalleen rakkaan nuoresta Mariana Downingista, 22. Pariskunta on seurustellut nyt vuoden verran. Anthony on ennenkin viehättynyt nuoremmista naisista. Hän seurusteli lyhyen aikaa melkein parikymmentä vuotta nuoremman, Shannon De Liman, 30, kanssa. 

Mark Anthony ja Mariana Downing. (kuva: Getty Images)

Rod Steward ja Penny Lancaster, ikäero 26 vuotta. 

Rokkikukko Rod Steward, 73 ja Penny Lancaster, 47, menivät naimisiin jo vuonna 2007. Pariskunta uusi vihkivalansa viime vuonna. Steward on kehunut vaimoaan vuolaasti vuosien aikana. Miehen mukaan Lancaster on hänen koko maailmansa. 

Rod Steward ja hänen vaimonsa, Penny Lancaster, uusivat vihkivalansa viime vuonna. (kuva: Getty Images)

Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones, ikäero 25 vuotta. 

Näyttelijäpariskunta, Michael Douglasin, 73 ja Catherine Zeta-Jonesin, 48, ikäerosta puhuttiin paljon vuonna 2000, kun pari ilmoitti seurustelevansa. Rakkaus on kuitenkin kestänyt vuosien saatossa näiden kahden välillä. Pari on ollut naimisissa jo 18 vuotta. Hauska fakta on, että he molemmat ovat syntyneet syyskuun 25. päivä, mutta 25 vuoden ikäerolla. 

Douglasin ja Zeta-Jonesin suhteesta kuhistiin vuonna 2000. (kuva: Getty Images)

Sylvester Stallone ja Jennifer Flavin, ikäero 23 vuotta. 

Jennifer Flavin, 49, oli vain 19-vuotias, kun hän alkoi seurustelemaan Sylvester Stallonen, 71, kanssa. Pariskunta erosi kuuden vuoden seurustelun jälkeen, mutta lempi roihahti uudelleen ja pariskunta avioitui vuonna 1997. 

Sylvester Stallone on pitänyt jo vuosia yhtä rakkaansa, Jennifer Flavinin, kanssa. (kuva: Getty Images)

George Clooney ja Amal Clooney, ikäero 17 vuotta. 

Yksi parhaiten pukeutuneista pareista Britannian prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä olivat monen mielestä George Clooney, 57, ja hänen vaimonsa, Amal, 40. Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2013, jonka jälkeen he ovat olleet erottamaton pari. Amal Clooney synnytti viime vuonna pariskunnalle kaksoset. 

Tämä pariskunta oli yksi kuvatuimmista kuninkaallisissa häissä. (kuva: Getty Images)

Lue myös: Suhteen ikäero vaikuttaa tyytyväisyyteen - vanhemman ja nuoremman osapuolen välillä isoja eroja

Lähde: Women´s Health 

Kilpailut

Uusimmat