Kuva: SplashNews

Mariah Carey paljasti omituisen kylpyrutiininsa - oksettavaa vai ei?

06.06.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Nainen kertoo hellivänsä kurvejaan joskus maidolla.

Laulaja, Mariah Carey, 49, on esitellyt laihdutusleikkauksen tuloksia tänä keväänä. Nainen kyllästyi painonsa kohoamiseen, joten hän päätti turvautua lääkärin apuun asiassa. Carey on aina ollut todella tarkka ulkonäöstään, mutta nyt hän on paljastanut yhden kummallisen kauneusrutiininsa, joka saa toiset jopa voimaan pahoin. 

Nainen kertoi julkisuudessa, että hän hellii kurvejaan kylpemällä välillä kylmässä maidossa. Hän kertoi, että jos vesi ei ole hänen mielestään tarpeeksi puhdasta, kylpee hän mineraalivedessä. 

Diivaksikin tituleerattu nainen on tarkka vaatimuksissaan. Hän vaatii muun muassa että pystyy valmistautumaan ennen keikkaa täysin verhoillussa huoneessa. Mustat verhoilut käyvät. Sen lisäksi hän haluaa takahuoneeseensa juuri tietynlaisia juomia ja vaniljaisia tuoksukynttilöitä. 

Carey on ollut julkisuudessa viime aikoina, koska hän paljasti kärsivänsä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Nainen on omien sanojensa mukaan kärsinyt tilanteesta jo vuosikausia. Hän kertoo, että on saanut apua sairauteensa ja päätti tuoda sen esille, jotta muutkin samasta asiasta kärsivät etsisivät apua itselleen. 

Lue myös: Mariah Carey myi massiivisen kihlasormuksensa - monet arvelevat naisen tarvitsevan rahaa

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat