Kuva: Getty Images

Sinkkuelämää-sarjan alkamisesta tasan 20 vuotta - katso miten tähdet ovat muuttuneet

07.06.2018 14:45 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi Kim Cattrallin kerrottiin torpedoineen kolmannen leffan kuvaukset tuotantoyhtiön kanssa aloittamansa riidan vuoksi.

Tänään on tullut tasan kaksikymmentä vuotta kuluneeksi siitä, kun Sinkkuelämää-sarjan ensimmäinen jakso esitettiin television puolella Yhdysvalloissa. Suomessa sarjan esittäminen aloitettiin noin vuosi sen jälkeen, kun sarja oli käynnistynyt Yhdysvalloissa. 

Tällöin sarjan päähenkilöitä esittävät, Sarah Jessica Parker ja Kristin Davis olivat 33-vuotiaita. Cynthia Nixon oli 32-vuotias ja Kim Cattrall taas 42. Televisiosarja nousi nopeasti suursuosioon ja vaikka viimeinen jakso esitettiinkin vuonna 2004, sarjan ikoniset hahmot ovat edelleen monelle tuttuja. 

Suomessakin on esitetty uusintajaksoja ja televisiosarjan pohjalta on tehty kaksi elokuvaa. Kolmas oli jo suunnitteilla, mutta Kim Cattrallin ja tuotantoyhtiön keskenäisten riitojen vuoksi sitä ei voitu toteuttaa. 

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parkerin, 53, hahmo, Carrie Bradshaw oli yksi keskeisimmistä koko sarjassa. Sarjan loppumisen jälkeen Parker on jatkanut näyttelemistä. Hän on kuitenkin ajautunut viime vuosina riitoihin Kim Cattrallin kanssa, koska molemmat ovat kritisoineet toistensa käytöstä kuvausten ulkopuolella vahvoin sanakääntein. 

Parkerilla on kolme lasta miehensä, Matthew Broderickin kanssa. He avioituivat vuonna 1997.

Tältä Sarah Jessica Parker näytti vuonna 1998. (kuva: Getty Images )

Nainen on jatkanut näyttelemistä sarjan lopettamisen jälkeen. Kuva toukokuulta 2018. (kuva: Getty Images)

Cynthia Nixon

Tiukkaa Miranda Hobbesia sarjassa esittänyt Cynthia Nixon, 52, pudotti melkoisen uutisen tänä keväänä, kun hän kertoi lähtevänsä ehdolle New Yorkin kuvernööriksi. Nixon on jatkanut myös näyttelijänuraansa, mutta viime vuosina hän on hiljalleen vetäytynyt valkokankaalta. 

Nixon alkoi tapailemaan hänen nykyistä kumppaniaan, Christine Marinonia, sarjan loppumisen aikoihin vuonna 2004. Pariskunnalla on seitsemänvuotias poika, Max

Cynthia Nixonin hahmo, Miranda Hobbes, oli tiukka asianajaja. (kuva: Getty Images )

Nainen ilmoitti tänä keväänä lähtevänsä ehdolle kuvernööriksi. (kuva: Getty Images)

Kim Cattrall 

Seksikästä Samantha Jonesin sarjassa esittänyt Kim Cattrall, 61, on jatkanut sarjan loppumisen jälkeen uraansa niin television kuin leffamaailman puolella. Cattrall on aiheuttanut eniten ristiriitoja sanomisillaan koko Sinkkuelämää-näyttelijöiden keskuudessa. Naisen kollegat ovat kertoneet hänen olleen erittäin hankala kuvauksissa. 

Hän on myös kertonut, ettei ole ikinä ollut ystäviä muiden sarjan näyttelijöiden kanssa. Aiemmin tänä vuonna nainen sai suru-uutisen, kun hän kuuli veljensä kuolleen. Sitä ennen Cattrall oli julkaissut etsintäkuulutuksen hänen kadonneesta veljestään. 

Nainen on ollut elämänsä aikana naimisissa kolme kertaa, mutta hänellä ei ole lapsia. 

Kim Cattrall esitti Samantha Jonesia. (kuva: Getty Images )

Cattrallin on kerrottu olevan syypää siihen, ettei kolmas Sinkkuelämää-elokuva toteutunut tänä vuonna. (kuva: Getty Images)

Kristin Davis 

Kilttiä Charlotte Yorkia sarjassa esitti Kristin Davis, 53. Davis on kertonut, että hän kärsi juuri ennen sarjan kuvauksien alkamista alkoholiongelmasta, jonka kanssa hän kamppaili vielä myöhemmin. Nyt nainen on pysynyt erossa alkoholista jo vuosia. 

Davis on myös näytellyt sarjan loppumisen jälkeen, mutta pääasiallisesti hän on keskittynyt hyväntekeväisyyteen. Charlotte York adoptoi sarjassa lapsen, mutta niin Davis teki myös sarjan ulkopuolella. Hänellä on nykyisin seitsemänvuotias tytär, Gemma. Julkisuuteen on myös tihkunut tietoa siitä, että Davis olisi tuoreen poikalapsen äiti. Tietojen mukaan nainen olisi adoptoinut viime kuussa pojan, mutta hän ei ole vahvistanut asiaa vielä. 

Kristin Davis kamppaili alkoholiongelmien kanssa sarjan aikoihin, mutta hän pääsi vieroituksella eroon päihteistä. (kuva: Getty Images )

Nykyisin Davis näyttää tältä. (kuva: Getty Images)

Sinkkuelämää-sarja nousi nopeasti suursuosioon niin Yhdysvalloissa kuin Suomessakin. (kuva: Getty Images )

Lue myös: Tunnistatko heidät vielä? Katso, miltä Sinkkuelämää-komistukset näyttävät nyt

Kilpailut

Uusimmat