Kuva: Senja Rapila

Nelli Matula muistelee erikoista fanikohtaamista: "Luulin, että hän tulee huutamaan minulle"

12.06.2018 15:15 - Henna Koste

Poppari Nelli Matula tietää, että televisiolla on suuri voima. Ensimmäisen Tähdet, tähdet -jakson jälkeen hänet tunnistettiin lähikaupassa.

Laulaja Nelli Matulan ensimmäinen kiertuekesä näyttää kiireiseltä. Matulan innostuneisuus näkyy kauas ulospäin. Artisti iloitsee jatkuvasti kasvavaa fanilaumaansa, vaikka fani-sana särähtääkin hänen korvaansa hieman.

- Se on tietynlainen yhteisö. He kommentoivat kaikkia kuviani ja ovat eturivissä keikoilla. He ovat tosi huumorintajuisia ja fiksuja tyyppejä, Matula kiittelee.

Viime syksynä artisti nähtiin Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

- Ydinyleisöni ovat Instagram-ikäluokkaa eli minun ikäisiäni. Heidän kanssaan klikkaa muutenkin ja informaatio vaihtuu hyvin. Televisiolla on käsittämätön voima, Matula toteaa.

Ensimmäisen Tähdet, tähdet -jakson jälkeen alkoi nimittäin tapahtua.

- Menin lähikauppaani ja maitohyllyllä perheen äiti tuli nykäisemään minua hihasta. Minulla oli huppu päässä ja raejuustopurkki kädessä. Luulin, että hän tulee huutamaan minulle, että olen ottanut hänen raejuustonsa tai olen tehnyt jotain muuta väärin. Hän sanoi, että ”Vedät tosi hyvin ja äänestettiin sinua”, Matula muistelee.

- Se oli ensimmäinen kerta, kun joku muu ikäluokka lähestyi minua. Telkkari teki sen, Matula toteaa.

Lue myös: Laulajatulokas Nelli Matula avoimena: "Tämä kaikki voi loppua jo huomenna"

Kilpailut

Uusimmat