Kuva: Getty Images

Nicki Minaj ilmaisi mielipiteensä seksityöläisistä - nyt saattaa kaduttaa

14.06.2018 18:45 - Iiro Myllymäki

Nicki Minajin kommentit on tulkittu seksityöläisiä häpäiseviksi.

Räppäri Nicki Minaj, 35, on suututtanut fanejaan tuoreilla haastattelukommenteillaan. Elle-lehden haastattelussa Minaj ilmaisi mielipiteensä seksityötä tekevistä naisista, ja lausunnot luettuaan monet ovat syyttäneet naista seksityöläisten häpäisemisestä.

Kun haastattelussa puhe kääntyi naisten seksuaalisuuteen, Minaj myönsi, ettei tiedä miten lähestyä aihetta loukkaamatta ketään.

- Ehkä olin naiivi, mutta en tajunnut, miten monet tytöt ovat nykyajan prostituoituja. Olit sitten strippari tai Instagram-tyttö – nämä tytöt ovat niin kauniita ja heillä on niin paljon enemmän tarjottavaa. Sitten aloin saada selville, että heille maksetaan pari tuhatta dollaria ja sitten heidän kanssaan harrastetaan seksiä, Minaj sanoo.

Nicki Minaj jatkoi sanomalla, että tuntee olonsa surulliseksi näiden naisten puolesta.

- On surullista, että he eivät tajua omaa arvoaan. Naisena se tekee minut surulliseksi. Se tekee minut surulliseksi myös, koska olen ehkä ollut osasyynä tähän jollain tavalla.

Nicki Minaj on hyvin tietoinen omasta imagostaan, jossa seksikkäillä esiintymisasuilla ja musiikkivideoilla on suuri rooli.

- En tiedä, teenkö samaa mitä he tekevät, koska myyn seksikkyyttä. En siis voi katsoa näitä tyttöjä alaspäin. En ehkä harrasta seksiä rahasta, mutta myyn silti seksikkyyttä, Minaj pohtii.

Naisen haastattelukommentit ovat herättäneet hämmästystä ja pahastuneisuutta muun muassa Twitterissä.

”Nicki Minajin sanomiset Ellessä ovat 100-prosenttisesti roskaa. Seksityöläisten häpäiseminen ei ole okei. Vaikutusvaltaisena julkkiksena hänen pitäisi kannustaa eikä käyttää tällaista vähättelevää retoriikkaa”, on yksi kommentoinut.

”Haluan tavata Nicki Minajin, jotta voin sanoa hänelle, että seksityö ei ole paha asia. Seksityössä ei ole mitään vikaa”, on myös kirjoitettu.

”Ei ole oikein, että käyttää seksityöhön liitettävää estetiikkaa hyväkseen ja sitten sanoo naisille, etteivät he tiedä omaa arvoaan. Tekopyhää”, on yksi kommentoinut.

”Kun Nicki Minajin kaltaiset julkkikset halveksuvat seksityötä, yhteiskunnassa leviää seksityöläisiä ylenkatsova asenne, vaikka seksityö on ihan oikea ammatti”, on myös kirjoitettu.

Lue myös: Perheenäiti-Katja myy seksiä - aviomies tukee ammatinvalintaa

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat