Kuva: Getty Images

Melrose Place -tähti Heather Locklear kiidätettiin psykiatriseen sairaalaan - uhkasi ampua itsensä

19.06.2018 09:45 - Katariina Auvinen

Näyttelijättären tämä vuosi ei ole alkanut kovinkaan lupaavasti.

Takavuosien Melrose Place -tähti Heather Locklear, 56, on kiidätetty sairaalaan, koska hän uhkasi ampua itsensä. Helmikuussa nainen oli otsikoissa väkivaltaisuutensa takia. Hänen poikaystävänsä, Chris Heisser, soitti poliisit, koska nainen oli riehunut ja käyttäytynyt väkivaltaisesti miestä kohtaan. 

Itsetuhoiset ajatukset lähtivät Daily Mail -julkaisun mukaan sen jälkeen, kun Locklear epäili Heisserin pettävän häntä. Mustasukkainen Locklear ei tätä sulattanut vaan riehui ensin silmittömästi, jonka johdosta hän päätyi lyömään isäänsä ja kuristamaan äitiään, jotka olivat tulleet auttamaan tytärtään. 

Hänen äitinsä soitti lopulta poliisille, koska nainen oli väkivaltainen ja itsetuhoinen. Locklear kiidätettiin julkaisun mukaan psykiatriselle osastolle, jossa hän saa hoitoa parhaillaan. 

Nainen kärsinyt ennen alkoholismista, mutta pääsi kuiville. Nyt perhe arvelee, että näyttelijä olisi retkahtanut taas juomaan. Hänet on pidätetty muun muassa vuonna 2008 rattijuopumuksesta. Lisäksi Locklear käytti reseptilääkkeitä väärin. 

Lue myös: Melrose Place -tähti Heather Locklear ajoi luksusautonsa ojaan - kiidätettiin sairaalaan

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat