Kuva: Getty Images

Kuin aito barbi! Blac Chyna kuvattiin vaaleanpunaisessa, tiukkaakin tiukemmassa asussa

24.06.2018 17:15 - Rea Tallgren

Kahden lapsen äiti todella tietää, miten kääntää päät. Asu oli myös oivallinen muistutus naisen 12 vuotta nuoremmalle eksälle siitä, mitä tämä menetti.

Blac Chyna, 30, nauttii suurta julkisuutta rapakon takana kurvikkaan mallinvartalonsa sekä parisuhteidensa ansiosta. Kahden lapsen äiti seurusteli ensin näyttävästi räppäri Tygan kanssa, jonka kanssa hän sai King Cairo -nimisen pojan.

Sen jälkeen Chyna alkoi seurustella reality-perhe Kardashianiin kuuluvan Robin kanssa, ja sai hänen kanssaan tyttären nimeltä Dream. Kaksikon suhde ei kuitenkaan kestänyt kuin reilun vuoden ja huoltajuuden päättäminenkin oli myrskyisä operaatio. Nykyään Dreamia hoitavat molemmat vanhemmat, kuten myös King Cairoa

Chyna tietää, miten pysyä otsikoissa. Viimeisimpänä hän on ollut niissä YBN Almighty Jay -räppärikumppaninsa takia, joka on vasta 18-vuotias. Blac ehti seurustella räppärin kanssa vain aivan hetken. Silti heidänkin huhuttiin jo odottavan yhteistä lasta. Tällä viikolla kaksikon kerrottiin lähteneen eri teille. 

Chyna kuitenkin tietää, miten pitää mielialansa korkealla, eikä anna synkän olon vaikuttaa ainakaan pukeutumisvalintoihinsa. Niinpä hänet kuvattiinkin näyttävässä, vaaleanpunaisessa asussa ja platinanvaaleassa peruukissa. Asu paljasti naisen tiukan keskivartalon ja tatuoinnit. 

Asun kaveriksi nainen oli valinnut sateenkaaren väreissä vuorottelevat huikean korkeat Louboutinit ja samaa sävyiloittelua toistavan Chanelin laukun. 

Katso kuvat naisen asusta alta.

Lue myös: Blac Chynan seksivideo vuoti julkisuuteen - kiistää olevansa itse teon takana

Kilpailut

Uusimmat