Kuva: Getty Images

Paljastiko Demi Lovato juuri ratkenneensa juomaan? Fanit varmoja asiasta

25.06.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Lovaton uusimmassa kappaleessa nainen pyytää anteeksi sitä, että hän on sortunut alkoholiin kuuden vuoden raittiuden jälkeen.

Laulaja Demi Lovato, 25, on puhunut avoimesti vaikeasta nuoruudestaan. Lovato sekaantui päihteisiin ja alkoholiin nuorena, jonka vuoksi hän päätti kuusi vuotta sitten raitistua. Nainen on kärsinyt myös mielenterveysongelmista ja syömishäiriöstä. Nyt Lovaton fanit ovat varmoja siitä, että kaunotar olisi ratkennut juomaan. 

Lovato julkaisi uuden kappaleen Sober ennen juhannusta. Kappaleessa Lovato pyytää anteeksi esimerkiksi äidiltään ja isältään sitä, että hän ei ole pysynyt erossa alkoholista. Nainen osoittaa kappaleessaan anteeksipyyntönsä myös faneilleen, jotka näkivät hänen luisuvan juomisen tielle takaisin. 

Kappaleella Lovato kertoo hakevansa apua uudelleen ja saavansa elämänsä raiteilleen. Sober-kappale julkaistiin pian sen jälkeen, kun Lovato kertoi olleensa kuusi vuotta raittiina. 

- Muistan, että kuusi vuotta sitten tänä päivänä join limsaa, johon oli sekoitettu vodkaa heti aamulla. Sen jälkeen oksensin autoon ja muistan ajatelleeni ettei tämä ole enää söpöä, Lovato kertoi raitistumispäätöksestään maaliskuussa. 

Jo huhtikuussa ilmoille levisi huhuja, että nainen olisi sortunut alkoholiin, kun Lovato juhli villisti iltaa yökerhossa. Sosiaalisessa mediassa levisi kuvia, joissa Lovaton kädessä oli epäilyttävästi olutta muistuttava juoma. Lovato itse väitti tuolloin lasissa olleen vain energiajuomaa. 

Kuuntele Lovaton kappale alta. 

Lue myös: Hollywood-kaunotar sortui alkoholiin kuuden vuoden raittiuden jälkeen? Fanit huolissaan

Lähde: Marie Claire

Kilpailut

Uusimmat