Kuva: Getty Images

Tänään tv:ssä: Mitä tapahtuu, kun krapula kohoaa potenssiin kymmenen?

29.06.2018 07:15 - Katariina Auvinen

Kauhea Kankkunen sai kriitikot epäileväiksi.

Kauheasta kankkusesta on ehtinyt ilmestyä jo kolme osaa, mutta nyt katsojia hemmotellaan sillä aidolla ja alkuperäisellä, josta kaikki alkoi. Vuonna 2009 ilmestynyt Kauhea Kankkunen -elokuva palkittiin Golden Globe -palkinnolla. 

Elokuva kertoo neljästä miehestä, jotka matkustavat Las Vegasiin viettämään yhden ystävistä polttareita. Juoma virtaa ja miehillä on hauskaa, mutta totuus valkenee vasta seuraavana päivänä. Hirvittävässä krapulassa olevat miehet huomaavat etteivät muista edellisestä illasta mitään. 

Sen lisäksi heillä on ongelma. Yksi miehistä puuttuu ja hän on itse sulhanen. Kun miehet alkavat purkamaan edellisen illan vyyhtiä siitä paljastuu mielenkiintoisia piirteitä. Käy selväksi ettei vauhtia ja vaarallisia tilanteita ole puuttunut näiltä polttareilta. 

Ilmestyessään elokuva sai hieman ristiriitaisen vastaanoton kriitikoilta. Kriitikot epäilivät, että aikuisten miesten kännisekoilu ei jaksaisi kiinnostaa ihmisiä. He olivat kuitenkin väärässä, koska esimerkiksi viime vuonna elokuva rankattiin maailman parhaimpien komedioiden joukkoon. 

Yhteensä elokuva nappasi itselleen 12 palkintoa. 

Katso elokuvan traileri alta. 

Kauhea Kankkunen (K12) 
Nelonen
Klo 21.00

Kilpailut

Uusimmat