Kuva: YouTube

Tänään tv:ssä: Fantasiaelokuvien ystäviä hemmotellaan - tie vie Narniaan

01.07.2018 07:15 - Katariina Auvinen

Narnian tarinoiden kolmas osa nähdään tänään television puolella.

Narnia-fantasiaelokuvien kolmas osa nähdään tänään television puolella. Narnian tarinat: Kaspianin matka maailman ääriin -elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2010. Elokuva kietoutuu aikaan, jolloin Lucy ja Edmund seuraava prinssi Kaspiania tämän meriseikkailulle. 

Seikkailu pitää sisällään monia vaarallisia ja arvaamattomia tilanteita. Lucy siepataan kesken matkaa yksijalkaisten kääpiöiden toimesta. Varsinainen aarre on allas, joka muuttaa kaiken kullaksi. Altaan löytymisen jälkeen puhkeaa tappelu, jossa selvitetään se, kenelle altaan voima todellakin kuuluu. 

Narnian tarinat on kirjoitettu ensin kirjoiksi, mutta sen jälkeen niistä on tehty niin näytelmiä, sarjoja kuin elokuviakin. Narnian tarinoiden ensimmäinen osa; Velho ja Leijonat saivat ensi-iltansa vuonna 2005. Toinen osa, prinssi Kaspian julkaistiin vuonna 2008. 

Elokuva oli ehdolla Golden Globe -palkinnon saajaksi, mutta valitettavasti sitä ei teokselle myönnetty. Yhteensä elokuva oli ehdolla 16 eri palkinnon saajaksi, mutta se kappasi itselleen niistä vain yhden. 

Katso elokuvan traileri alta. 

Narnian tarinat: Kaspianin matka maailman ääriin 
Fox
Klo 21.00

Kilpailut

Uusimmat