Kuva: Getty Images

Tähdet, jotka ovat keskeyttäneet koulunsa - katso yllättääkö lista

27.06.2018 23:45 - Elisa Jalasjoki

Useat julkisuuden henkilöt ovat vuosien varrella asettaneet oman uransa opintojen edelle.

Menestys ja onnistunut ura eivät välttämättä aina vaadi korkeaa koulutusta, todistavat useat eri menestyneet Hollywood-tähdet. Mielenkiintoista nimittäin on se, että useimmat heistä eivät ole kouluttautuneet juuri peruskoulua pidemmälle. 

Seventeen-verkkolehden sivuilla julkaistussa artikkelissa on listattu muutamia julkisuudesta tuttuja tähtiä, jotka ovat jättäneet koulunsa kesken vuosien varrella. Mikäli listaus kiinnostaa, pääset lukemaan julkkisten uratarinoita alta. 

1. Katy Perry

(kuva: Getty Images)

Huippusuosittu laulaja kertoo keskeyttäneensä lukion jo heti ensimmäisenä vuotenaan. Vaikka tähden onnistui suorittaa tutkintonsa loppuun vielä myöhemmin, on hän kertonut julkisuudessa avoimesti harmittelevansa sitä, ettei koskaan kouluttautunut pidemmälle. 

2. Rihanna

(kuva: Getty Images)

Myös tunnettu r'n'b-artisti keskeytti opintonsa vain 16-vuotiaana, päätettyään alkaa keskittyä uraansa opiskelujen sijasta. Ennen opintojen keskeyttämistä tähti kuitenki voitti myös koulunsa kauneus- ja kykyjenetsintäkilpailut. 

3. Ellen DeGeneres

(kuva: Getty Images)

Huippusuosittua talk showta juontava DeGeneres keskeytti opintonsa New Orleansin yliopistossa jo ensimmäisen lukuvuoden jälkeen, sillä oli päässyt serkkunsa lakitoimistoon töihin. Näistä ajoista eteenpäin tähden ura onkin ottanut lähes päinvastaisen suunnan.

4. Drake, Jay-Z, sekä Kanye West

Drake. (kuva: Getty Images)

Kanye West sekä Jay-Z. (kuva: Getty Images)

Myös tunnetut rap-artistit ovat keskeyttäneet opintonsa aikaisin. West tosin ehti opiskella hetken aikaa myös Chicagon yliopistossa ennen kuin alkoi keskittyä ainoastaan musiikkiin. 

5. Daniel Radcliffe

(kuva: Getty Images)

Erityisesti Harry Potter -tähtenä tunnettu Radcliffe ei myöskään valmistunut lukiosta, sillä omien sanojensa mukaan mies oli jo päättänyt tulevaisuudestaan, eli näyttelijänurastaan.

Kouluttautuneitakin julkisuudenhekilöitä toki löytyy. Esimerkiksi Radcliffen vastanäyttelijänä tunnettu Emma Watson, valmistui vuonna 2014 Brownin yliopistosta. 

Lue myös: Ällöttäviä opiskelijarituaaleja paljastettiin - shampoiden sekaan masturboidaan, oksennusta juodaan

Lähde: Seventeen

Kilpailut

Uusimmat