Kuva: Shutterstock

Ällöttäviä opiskelijarituaaleja paljastettiin - shampoiden sekaan masturboidaan, oksennusta juodaan

27.02.2018 19:45 - Katariina Auvinen

Esimerkiksi ensimmäisen vuosikurssin miesopiskelijat masturboivat naisten suihkutiloissa käytettävien tuotteiden sekaan.

Julkisuuteen on levinnyt tietoa australialaisten yliopistojen järjestämistä riiteistä uusille opiskelijoille. Metro-julkaisu uutisoi järkyttävistä ja ällöttävistä aloitusrituaaleista.

Useat opiskelijat ovat esimerkiksi kertoneet rituaalista, jossa uudet miesopiskelijat masturboivat naisten suihkutiloissa käytettävien shampoiden ja hoitoaineiden sekaan. 

Toiselta Sydneyssä sijainneelta kampukselta on kantautunut myös ällöttäviä rituaaleja, joita ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat ovat joutuneet käymään läpi. Julkaisu on koonnut useiden yliopistojen rituaaleja alle. 

Eräs naisopiskelija on paljastanut, että he joutuvat juomaan viiniä miesopiskelijoiden alushousujen läpi.

Ensimmäisen vuosikurssin miesopiskelijat ovat joutuneet muun muassa juomaan olutta niin, että toisen opiskelijan penis on ollut heidän suussaan. 

Muitakin älyttömiä rituaaleja on levinnyt julkisuuden tietoisuuteen.

Erään yliopiston virallinen väriyhdistelmä sisältää vihreää ja punaista. Julkaisu uutisoi tempauksesta, jonka vuoksi uusien opiskelijoiden pitää syödä joko pelkästään vihreitä tai punaisia ruokia päivän ajan. Sen jälkeen he joutuvat juomaan liemen, joka sisältää alkoholia, oksennusta, lehmän ulostetta ja virtsaa. Useimmiten opiskelijat oksentavat tämän rituaalin aikana, jolloin heidän oksennuksensa muodostaa yliopiston väriyhdistelmän. 

Lue myös: Asiat, jotka ovat tuttuja jokaiselle 1990-luvulla opiskelleelle - kuulostaako tutulta?

Lähde: Metro 

Kilpailut

Uusimmat