Kuva: Getty Images

J.K. Rowling yllätti nuoren faninsa upealla tavalla - Himalajalta kantautui kiitos

28.06.2018 09:15 - Katariina Auvinen

On neuvokkaan opettajan ansiota, että nuoren tytön esitelmä tuli kirjailijan tietoon.

Nuori Himalajalla asuva 12-vuotias tyttö, Kulsum Bano Batt, oli niin inspiroitunut maailmalla tunnetusta Harry Potter -kirjasarjan kirjoittajasta J.K. Rowlingista, että hän päätti kirjoittaa koulussaan esitelmän asiasta. 

Kulsumin opettaja Sabbah Haji jakoi tämän tiedon Twitterissä, johon nainen sai vastauksen hämmentävältä taholta. Kirjailija itse kertoi vaikuttuneensa tästä tiedosta ja haluaisi lähettää mielellään nuorelle naiselle paketin, jos Rowling saisi vain tytön yhteystiedot. 

Opettaja antoi koulun osoitteen ja Kulsum Bano Battin nimen. Rowling lähetti pienen yllätyksen tytölle. Meni pitkään, kunnes paketti saapui perille, koska posti kulkee hitaasti syrjäisessä paikassa, mutta vihdoin odotus palkittiin. 

Haji twiittasi kuvia tapahtumasta, kun Batt avaa yllätyspakettiaan. Tytön ilme on näkemisen arvoinen, kun hän näki mitä paketista paljastui. Kirjailija oli lähettänyt useita Harry Potter -aiheisia figuureja sekä erilaisia kirjoja hänelle. 

Rowling vastasi twiittiin, että hän oli jo huolestua siitä, tuleeko paketti koskaan perille. Koulu jopa kehysti kirjailijan vastauksen twiittiin. 

Harry Potter -kirjoja on käännetty yhteensä 68:lle eri kielelle ja kirjoista on tehty 400 miljoonaa kopiota. 

Lue myös: J.K. Rowlingin some-peukutus nostatti myrskyn - tykkäsi transsukupuolisia halventavasta twiitistä

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat