Kuva: Senja Rapila

Plus-malli Marjaana Lehtinen sai törkeää ulkonäkökritiikkiä – julkaisi voimaannuttavan alastonkuvan

01.07.2018 10:45 - Senja Rapila

Kohtaus Helsingin Rautatientorilla järkytti.

Miss Plus Size 2017 Marjaana Lehtinen on kertonut Instagram-tilillään ikävästä välikohtauksesta, jonka hän koki aiemmin tällä viikolla Helsingissä.

Marjaana kertoo Instagram-kuvan ohella, että oli menossa torstai-iltana kotiin, kun Rautatientorilla noin 25-30-vuotias mieshenkilö lähestyi häntä. Se, mitä mies päästi suustaan, sai mallikaunottaren leuan loksahtamaan.

”Se sanoi oot tosi kaunis, mut älä syö enempää! Nauran miehelle päin naamaa ja sanon, et sori ei onnistu, rakastan syömistä ja jokaista kurviani! Mies jatkaa kovemmalla äänenpainolla mulle; kato tota sun upeaa hymyä, älä lihota itseäsi lisää! Et saa ikinä varteenotettavaa miestä, jos olet lihava! Anteeksi mutta mitähän vittua?” Marjaana aloittaa tuskastuneena.

Välikohtauksen jälkeen hän laittoi viestiä omalle aviomiehelleen, jonka kanssa on ollut yhdessä jo vuosia.

”Vastaus oli ihana ja imelä: älä välitä tommosesta apinasta... Olet kaunis ja sun sydän on puhdasta kultaa rakas. Enhän mä välitäkään, vaan nauran päälle, mutta mites ne muut hauraammat ja rikkinäiset tytöt/naiset kun tämmönen tyyppi tulee kohdalle? Miten he reagoi? Miten suojella niitä jotka haavoittuu herkästi ja joilla ei ole tukiverkkoja tai rautaista itseluottamusta? Miten valmistella mm. omat lapset tähän ihmisten julmuuteen? Kaikilla ei ole omaa supersankaria kotona/kaveripiirissä tai näin helvetin hyvää itsetuntoa, ettei sitä jyrätä edes asfalttikoneella.”

Marjaana pohtii kuvatekstissä myös syitä sille, miksi mieshenkilö sanoi niin täysin tuntemattomalle henkilölle.

”Luulen, et meistä kahdesta hän on se onneton ja yksinäinen tai vähintään hänellä on tosi, tosi paha olla. Miksi kukaan ikinä sanoisi ikäviä asioita täysin tuntemattomalle? Terkut vaan et, tällä pullukalla on kotona ihan ”varteenotettava” mies, ollut vasta 14v ja 2 ihanaa lasta. Kyllä, minutkin on huolittu kaikista makkaroista tai liikakiloista huolimatta.”

”Kauneutta ei ole vain kauniit kasvot, timmi vartalo tai se ”täydellinen” ulkokuori, vaan ennen tätä tulee KAUNIS MIELI, KAUNIS SYDÄN JA KAUNIS SIELU!”

Voit katsoa Marjaanan julkaiseman kauniin ja voimaannuttavan otoksen alapuolelta.

Lue myös: Tuure Kilpeläinen vietti häitä viime viikolla - kertoo nyt, millaisia tunteita elämänmuutokset herättävät

Lue myös: Jonne Aaron alkoholista: "Olen sallinut sen itselleni, vaikka meillä suvussa on viina vienyt jengiä"

Kilpailut

Uusimmat