Kuva: Getty Images

Suosikkiräppäri G-Eazy ja laulajarakas Halsey eroavat - katso koskettava päivitys

04.07.2018 10:15 - Elisa Jalasjoki

Halsey ilmoitti pariskunnan erosta eilen omalla Instagram-tilillään.

Viime kesästä asti yhtä pitäneet räppäri G-Eazy, 29, sekä laulajakaunotar Halsey, 23, ovat ilmoittaneet eroavansa. Halsey kirjoitti asiasta eilen omalla Instagram-tilillään. 

"Normaalisti pidän tämänkaltaiset asiat yksityisinä, mutta julkisen luonteemme takia koen, että minun on informoitava fanejani. G-Eazy ja minä otamme ainakin toistaiseksi taukoa suhteesta. Olen innoissani, että pääsen keskittämään nyt kaiken vapaa-aikani itseeni ja uraani, sekä kiertueeseeni. Toivon hänelle (G-Eazylle) kaikkea hyvää. Kiitos teille, että kunnioitatte yksityisyyttämme tänä aikana", Halseyn käyttäjätilin Instagram Stories -osioon lisätyssä kuvassa kirjoitetaan. 

Intohimoisesta suhteestaan tunnettu kaksikko ei siis ainakaan mitä ilmeisemmin enää jatka yhdessä. Spekuloinnit pariskunnan mahdollisesta erosta alkoivat kuitenkin jo hieman aiemmin, kun Halsey poisti tililtään suurimman osan kaksikon yhteisistä kuvista.

Vielä huhtikuussa pariskunnalla vaikutti menevän hyvin, ainakin G-Eazyn omalle tililleen jakamien suloisten kuvien perusteella. Selaamalla oikealle pääset näkemään kuvia enemmän.

Kaksikko on kirjoittanut rakkaudestaan myös kappaleen. Kyseisen, Him & I nimeä kantavan kappaleen pääset kuulemaan alta.  

Lue myös: Räppäri G-Eazy löysi rakkauden - kyseessä Playboyssakin poseerannut laulajakaunotar

Lähde: Metro.co

Kilpailut

Uusimmat