Kuva: Getty Images

Räppäri G-Eazyn erokohu paisui hurjiin mittoihin, fanit raivoissaan: "Olet oikea paskakasa!"

05.07.2018 14:15 - Senja Rapila

Halsey ja G-Eazy erosivat - eivätkä selvästi hyvissä väleissä. Fanit ovat tuohtuneet asiasta ja näyttäneet sen avoimesti.

Erouutisen jälkeen fanit ovat hyökänneet varsinkin G-Eazyn, 29, sosiaalisen median tileille, haukkuen tämän maan alhaisimpaan rakoon. Huhutaan nimittäin, että räppäri olisi pettänyt tyttöystäväänsä Halseytä, 23, suhteen aikana.

Eräs fani kommentoi G-Eazyn Instagram-kuvan alla, että Halsey kertoi asiasta Twitterissä epäsuorasti tykkäämällä erään fanin kommentista missä kysyttiin pettämisestä.

Halsey on kaiken lisäksi lisännyt Twitteriin twiitin, missä lukee yksinkertaisesti: "Pumpkin eater." Amerikassa on olemassa sanonta: "Cheater, cheater, pumpkin eater", millä viitataan siihen, että joku mahdollisesti huijaa esimerkiksi lautapelissä.

Fanien kommentit G-Eazyn Instagram-tilillä ovat rajua luettavaa.

"Olet oikea paskakasa, Halsey ansaitsee parempaa."

"Pettäjä!"

"Olen onnellinen siitä, että te erositte."

"Olet varmasti rikki ja se sattuu, mutta tietäen persoonallisuutesi, odotinkin tätä. Arvostan sitä, että olet myöntänyt kappaleissasi pettäväsi."

"Mätäne helvetissä."

Monet ovat kuitenkin puolustaneet räppäriä, vedoten siihen, että kukaan muu ei voi tietää koko totuutta paitsi eronnut pariskunta.

Jää nähtäväksi paisuuko erokohu vielä suurempiin mittakaavoihin.

Lue myös: David ja Victoria Beckham juhlivat 19-vuotishääpäiväänsä - katso parin jakama hempeä otos

Lue myös: Seiska: Paula Vesalalla ja Samuli Edelmannilla suhde!

Kilpailut

Uusimmat