Kuva: Getty Images

Video Justin Bieberin ja kihlattu Hailey Baldwinin ensitapaamisesta leviää - kuvattu vuonna 2009

10.07.2018 15:45 - Iiro Myllymäki

Baldwinin isä esitteli kaksikon toisilleen, ja loppu on historiaa.

Uutisoimme eilen, että maailmankuulu laulaja Justin Bieber, 24, on mennyt kihloihin malli Hailey Baldwinin, 21, kanssa. Bieber on vahvistanut ilouutiset rakkaudentäyteisellä Instagram-päivityksellä, jossa hän muun muassa kirjoittaa, että ”sydämeni on täysin sinun” ja ”teet minusta paremman ihmisen”. Voit lukea päivityksestä lisää tästä jutusta.

Kihlausuutisen myötä netissä on alkanut levitä uudelleen video nykyisen kihlaparin ensitapaamisesta vuodelta 2009. Elite Daily kirjoittaa, että videon kuvauspaikasta ei ole varmuutta, mutta video on luultavasti kuvattu jonkin Justin Bieberin keikan yhteydessä. Videolla nähdään, miten Haileyn isä, näyttelijä Stephen Baldwin, esittelee tyttärensä Bieberille.

- Tämä on tyttäreni Hailey. Olemme tykästyneet musiikkiisi, mies sanoo samalla, kun nuorukaiset kättelevät toisiaan kohteliaasti, mutta hivenen kömpelösti.

Katso itse alla olevalta videolta, miten viihdemaailman tämän hetken puhutuin romanssi sai alkunsa.

Justin Bieber ja Hailey Baldwin seurustelivat ensimmäisen kerran lyhyen aikaa vuonna 2016, ja heidän yhteenpaluunsa varmistui kesäkuussa. Tuossa välissä Justin Bieber ehti hetkeksi aikaa palata yhteen laulaja Selena Gomezin kanssa.

Lue myös: Ariana Grande hermostui kihlauskritiikistä - puolustaa tiukasti Justin Bieberiä: "Kaikkea tapahtuu"

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat