Justin Bieber hehkuttaa rakkauttaan herkän kuvan yhteydessä: "Hailey, olet elämäni rakkaus"

10.07.2018 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pariskunta kihlautui viikonloppuna.

Poppari Justin Bieber, 24, kihlasi viikonloppuna tyttöystävänsä, Hailey Baldwinin, 21. Uutinen levisi maailmalle hurjaa vauhtia ja viimeistään eilen se oli jo kaikkien huulilla.

Nyt Bieber itse on ensimmäisen kerran ottanut kantaa uutiseen ja todennut sen olevan täyttä totta. Hän julkaisi omalla Instagram-tilillään suloisen kuvan hänestä ja kihlatustaan. Kuvan yhteydessä hän sen sijaan hehkuttaa rakkauttaan.

"Ajattelin odottaa hetken, ennen kuin kerron uutiset, mutta jutut kulkevat nopeasti. Hailey, rakastan sinussa ihan kaikkea. Haluan elää elämäni niin, että saan oppia kaiken sinusta ja rakastaa sinua intohimoisesti ja syvästi. Sydämeni on täysin sinun ja tulen aina laittamaan sinut kaiken edelle," Bieber muun muassa toteaa.

"Sinä Hailey Baldwin olet elämäni rakkaus, enkä voisi kuvitella elämääni kenenkään muun kanssa. Teet minusta paremman ihmisen ja me täydennämme toisiamme monin tavoin."

Kirjoitus on saanut Bieberin fanit ihastelemaan. Kuva on kerännyt hetkessä yli 7 miljoonaa tykkäystä sekä kasan kommentteja.

"Toivon teille kaikkea hyvää."

"Olen todella iloinen puolestanne."

"Rakkaus, maailman ihanin asia."

Kuvan ja koko kirjoituksen pääset katsomaan alta.

Lue myös: Justin Bieber kihlautui - some sekosi

Kilpailut

Uusimmat