Kuva: Getty Images

Selena Gomezin suloinen lapsuusvideo leviää netissä - tunnistaisitko tähdeksi?

11.07.2018 15:15 - Elisa Jalasjoki - Luettu 294 kertaa

Videolla nähdään jopa yllättävän päättäväinen nuori nainen.

Laulaja Selena Gomezin äiti Mandy Teefeyn kuvapalvelu Instagramissa tiistai-iltana jakama lapsuusvideo viisivuotiaasta artistinalusta on sulattanut tähden lukuisten fanien sydämet. 

Vuonna 1997 kuvatussa videossa Gomez keskustelee puhelimessa äitinsä kanssa, päällään ainoastaan suuri t-paita ja pikkupöksyt. Videon lähtötilanne on se, että Teefey on juuri kysynyt tyttäreltään tämän koulupäivästä, jolloin pienokainen alkaa tarmokkaasti selittää, kuinka hänen opettajansa oli pyytänyt häntä tekemään erään tehtävän uudestaan. 

- Minun täytyy tehdä se itse. Tulen hulluksi täällä, sinun on autettava minua! Parasta ainakin olisi, Gomez komentaa tiukasti.

Videolla nähdäänkin päättäväinen ja tarmokas kaunotar, joka ei päästä äitiään helpolla. Teefey onkin kirjoittanut kuvan yhteyteen suloisen, tytärtään ylistävän tekstin. 

"Minun nenäkäs, itsenäinen johtajani. Ihastuttava jättipala sydäntäni, rakas esikoiseni", nainen kirjoittaa.

"Tyttäreni ovat syntyneet johtajiksi. Miksi heidän täytyy kasvaa aikuisiksi?", hän jatkaa viitaten samalla myös toiseen lapseensa, Gomezin puolisiskoon Gracie Elliotiin

Teefeyn tilillään jakaman videon pääset katsomaan alta. Miten on, uskoisitko itse alla näkyvää pienokaista todella tähdeksi? 

Teefey sai esikoisensa entisen aviomiehensä Ricardo Joel Gomezin kanssa. Gracien nainen sai myöhemmin yhdessä Brian Teefeyn kanssa, jonka kanssa hän avioitui vuonna 2006. 

Lue myös: Kuin kuninkaallinen! Selena Gomez hurmasi punaisella matolla - katso

Lue myös: Muodin huippusuunnittelija haukkui Selena Gomezin ulkonäköä rajuin sanoin - fanit raivostuivat

Lähde: People

Arvostele artikkeli

Uusimmat