Kuva: Getty Images

Ariana Granden tuore kuva kerää ylistystä faneilta - "Näytät Lady Gagalta"

12.07.2018 22:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 1 177 kertaa

Ariana Grande poseeraa Elle-lehden tuoreessa numerossa hiukset hulmuten.

Ariana Grande, 25, on ollut viime aikoina otsikoissa paitsi uuden musiikkinsa, myös parisuhteensa vuoksi. Nainen meni kihloihin koomikko Pete Davidsonin, 24, kanssa vain viikkoja seurustelun alkamisen jälkeen, ja kaksikko on ottanut myös tatuointeja toistensa kunniaksi.

Grande on siis monin tavoin ajankohtainen nimi viihdemaailmassa, joten ei ole mikään ihme, että hän koristaa myös lehtien kansia. Hiljattain nainen poseerasi luonnollisessa lookissa Brittien Vogue-lehdelle, ja nyt hän on Yhdysvaltojen Ellen kansikuvanainen. Jo Voguen kuvauksissa nainen yllätti vaaleilla hiuksillaan, ja myös Ellen kuvissa nainen nähdään blondina. Viimeaikaisissa Instagram-päivityksissään Grande tosin on näyttäytynyt tummakutrisena. Yleensä poninhäntäkampauksen nimeen vannovan Granden hiukset ovat valtoimenaan auki uusissa kuvissa, mikä vain lisää vaikutelmaa naiselle epätyypillisestä lookista.

Jos Ellen kuva ei näy alla, klikkaa tästä linkistä.

Ellen kuvat on otettu Granden fanikunnassa vastaan suurella innolla. Yllä olevaan kuvaan on esitetty muun muassa seuraavat kommentit.

”Tuossa vasta otos.”

”Sydämeni taisi juuri pysähtyä.”

”Omg, upea.”

”Hän näyttää vähän Lady Gagalta tässä.”

Alta voit nähdä vielä Ellen kansikuvan. Jos kuva ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Ariana Grande puhuu vihdoin kihlattunsa karusta terroristivitsistä - "En pitänyt sitä hauskana"

Lähde: Cosmopolitan

Uusimmat