Kuva: Getty Images

Ariana Grande puhuu vihdoin kihlattunsa karusta terroristivitsistä - "En pitänyt sitä hauskana"

06.07.2018 12:45 - Iiro Myllymäki

Naisen kihlattu Pete Davidson vitsaili Manchesterin pommi-iskusta, joka tapahtui Ariana Granden keikan yhteydessä.

Ariana Grande, 25, on ollut viime aikoina otsikoissa uuden romanssinsa myötä. Nainen meni kihloihin koomikko Pete Davidsonin, 24, kanssa vain viikkojen seurustelun jälkeen, ja kaksikko on myös ottanut toisilleen omistettuja tatuointeja. Pian lehdistö kuitenkin nosti rakkaudentäyteisten uutisten rinnalle hieman kyseenalaisempia tietoja Davidsonin menneisyydestä.

Mies oli aiemmin heittänyt esiintyessään vitsin, joka viittasi Grandeen ja hänen kokemaansa traumaattiseen tilanteeseen. Viime vuoden toukokuussa Ariana Granden konsertin loputtua Manchester Arenalla tehtiin itsemurhapommitus, jossa kuoli 23 ihmistä ja useita loukkaantui. Grande otti asian erittäin raskaasti, ja terrori-iskun vuosipäivänä hän kertoi ajattelevansa iskun uhreja edelleen joka päivä. Pete Davidson vitsaili viisi kuukautta iskun jälkeen, että nyt Ariana tajuaa, miten kuuluisa hän on, sillä ”Britney Spearsin konsertissa ei ole tapahtunut terrori-iskua”.

Davidsonin vitsin tultua julkisuuteen aiemmin tällä viikolla monet tuomitsivat vitsin mauttomana. Granden fanit eivät tienneet, miten suhtautua, ja nyt Ariana Grande itse on avautunut ristiriitaisista tunteistaan vitsiin liittyen. Grande vastasi Twitterissä fanille, joka ihmetteli, miten nainen pystyy olemaan yhdessä Davidsonin kanssa tämän vitsin jälkeen.

”Tämä on ollut hyvin hankalaa ja ristiriitaisia tunteita aiheuttavaa minulle. Hän käyttää komediaa apunaan auttaakseen ihmisiä tuntemaan olonsa paremmaksi kaikkien paskamaisten asioiden keskellä tässä maailmassa. Me kaikki käsittelemme traumaa eri tavalla. En tietenkään pitänyt vitsiä hauskana. Siitä on jo kuukausia eikä hänen tarkoituksensa ollut eikä koskaan ole pahantahtoinen, mutta vitsi oli valitettava”, Grande kirjoittaa.

Pete Davidson puolusti aiemmin vitsiään edustajiensa kautta. Edustajat kommentoivat Metro.co.uk:lle, että Davidson on koomikko, joka voi vitsailla mistä vain aiheesta.

Lue myös: Tähtiparin suhde tiivistyy: Ariana Granden tuore tatuointi kunnianosoitus poikaystävän isälle

Lähteet: Metro.co.uk, Vulture

Kilpailut

Uusimmat