Kuva: Getty Images

Fanit menivät kihloihin Taylor Swiftin silmien edessä - tähdeltä huvittava reaktio

16.07.2018 13:45 - Iiro Myllymäki

Fanitapaaminen sai yllättävän käänteen

Musiikki on ihmisiä yhdistävä voima. Musiikkifanituksen kautta voi löytää uusia ystäviä elämäänsä, mutta mahdollisesti myös elämänkumppanin. Tämä huomattiin hiljattain, kun poptähti Taylor Swiftin keikan yhteydessä kaksi naisen fania meni kihloihin.

Kihlautuminen tapahtui meet & greet -tapaamisessa, jossa fanit pääsevät ottamaan kuvia ja vaihtamaan muutaman sanan idolinsa kanssa. Kun yksi kaksikko saapui tapaamiseen Philadelphiassa, ei mennyt aikaakaan ennen kuin mies polvistui ja otti sormuksen esiin. Taylor Swift on jakanut kosinnasta kuvasarjan Instagramiin, ja kuvissa hän näyttää vähintään yhtä ilahtuneen yllättyneeltä kuin kosittava nainen.

”He kävelivät meet & greet -tapaamiseen ja sitten mies sanoi, että ’tapasimme viisi vuotta sitten Red-kiertueella [Taylor Swiftin aikaisempi kiertue, toim. huom.]’ ja sitten…” Swift kirjoittaa päivityksen yhteydessä.

Aihetunnisteeksi nainen on vielä kirjoittanut ”third wheel”, eli Swift myönsi jääneensä tilanteessa täysin kolmanneksi pyöräksi. Nainen vastasi kosintaan myöntävästi. Voit katsoa päivityksen alta tai tämän linkin kautta. Seuraavaan kuvaan pääset näpäyttämällä tai klikkaamalla kuvan oikeaa laitaa.

Huffington Post kirjoittaa, että kosinnan teki mies nimeltään Anthony, joka on kertonut kosinnan taustoista Twitterissä. Hän on kertonut, että Taylor Swiftin musiikki on ollut suuressa roolissa heidän parisuhteessaan. Swiftin saaminen mukaan osaksi kosintaa oli miehelle todellinen unelmien täyttymys.

Lue myös: Taylor Swift on lähes tunnistamaton punaisissa hiuksissa - some sekosi

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat