Kuva: Emmi Moilanen

Nettikirjoitteluun kyllästynyt Evelina kommentoi meemikohua: "Ei toisen menestys ole itseltä pois"

20.07.2018 12:15 - Elisa Jalasjoki

Laulajatähti kuvailee Voice.fi:n haastattelussa huutelun kertovan aina ennemmin huutelijasta itsestään, kuin huutelun kohteesta.

Kesäkuussa tubettaja ja rap-artisti Seksikäs-Suklaan, eli Luyeye Konssin, 26, kuvapalvelu Instagramissa jakama ilkeä meemi laulaja Evelinasta, 23, puhututti paljon mediassa. Useat musiikkimaailman eri vaikuttajat kritisoivat Konssin vetoa ja kommentoivat miehen toiminnan muistuttavan lähinnä nettikiusaamista. 

Mutta miltä sitten tuntuu, kun vihapuheen ja kiusaamisen taustalla ei enää olekaan kasvoton anonyymi, vaan toinen julkisuuden henkilö?

- Itse en häntä henkilökohtaisesti tunne, mutta häneen tätä kohdistamatta uskon, että ihmiset jotka keskittyvät muiden nostamiseen pärjäävät itsekin. Ei toisen menestys ole koskaan itseltä pois, Evelina kommentoi kohua Voice.fi:n haastattelussa. 

Tähti kertookin tehneensä tietoisen valinnan siitä, ettei lähde lukemaan itsestään kirjoitettuja negatiivisia kirjoituksia. 

- Kaikki huutelu kertoo ennemmin huutelijasta itsestään kuin siitä, kehen se kohdistetaan, hän kuvailee. 

Evelina kertookin pyrkivänsä siihen, että saisi ihmiset näkemään ennemmin hyviä asioita niin muissa kuin itsessään.

- Haluan rohkaista omia fanejani, seuraajiani ja kuuntelijoitani siihen, että mielummin pyrkii näkemään hyvää ihmisissä - ja sitten jos tuntuu ettei sitä pysty tekemään niin on mielummin hiljaa ja antaa muiden elää rauhassa, hän summaa.

Hiljattain uuden sinkkunsa julkaissut artisti on valtavassa nousussa. Kesän keikkakalenteri näyttääkin täyttä, vaikkei Evelina haluaisikaan suunnitella elämäänsä liiaksi. Hän kertookin elävänsä pääasiassa hetki kerrallaan.

- Menen todella viikko kerrallaan. En edes tiedä missä olen ensi viikolla keikalla, hän nauraa.

- Laitan musiikin edelle ja haluan kehittyä siinä, se on kaikista tärkeintä.

Evelinan uuden, Vielä Kerran -kappaleen pääset kuuntelemaan alta. 

Lue myös: Räppäri jakoi ilkkuvan meemin Evelinan laulutaidoista, seuraajat tuohtuivat - "On jäbällä pokkaa"

Kilpailut

Uusimmat