Kuva: Senja Rapila

Räppäri jakoi ilkkuvan meemin Evelinan laulutaidoista, seuraajat tuohtuivat - "On jäbällä pokkaa"

08.06.2018 10:15 - Iiro Myllymäki

Seksikäs-Suklaa kirjoittaa, että Evelina kuulostaa karaokelaulajalta.

Tubettaja ja räppäri Seksikäs-Suklaa, 26, oikealta nimeltään Luyeye Konssi, on kritisoinut poptähti Evelinan, 23, esiintymistä viime lauantain YleX Pop -tapahtumassa. Mies on jakanut Instagram-tilillään videon naisen esiintymisestä, ja videon reunoilla lukee teksti ”kun frendis pääsee karaokebaarista suoraan lavalle”. Tyyli on tuttu Seksikäs-Suklaan somessa, sillä mies jakaa sivuillaan paljon humoristisia meemejä. Videon saatesanoissa mies vielä kuvailee Evelinaa ”karaoke-Beyoncéksi.

Jos video ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

View this post on Instagram

Tägää Karoake beyonces. #sitäminäkin

A post shared by Seksikäs-Suklaa👱🏿 (@seksikas_suklaa) on

Monet Seksikäs-Suklaan some-seuraajat ovat naureskelleet videolle miehen mukana, mutta joidenkin mielestä miehen vitsailu menee jo ilkeilyn puolelle. Kommentoijien joukossa on muun muassa YleX-radiokanavan juontaja Anne Lainto.

”Et oo tosissas. Huhhuh. On jäbällä pokkaa”, Lainto kirjoittaa.

Myös YleX:n entinen musiikkipäällikkö ja musiikkimanageri Peppi Puljujärvi on kommentoinut videota kriittisesti.

”Miks haluat kiusata tälleen? Etkös säkin oo kampanjoinut koulu- ja nettikiusaamista vastaan?” Puljujärvi kysyy.

Seksikäs-Suklaa on vastannut Puljujärven kommenttiin ja puolustautunut sanomalla, että hän on tehnyt hyvin kärjistettyjä sketsejä maahanmuuttajien tavoista.

”Heti ku mä teen jostain artistista tän tyyppisen videon josta jengi on muutenkin puhunut niin yhtäkkiä jengi näkee tän vääränä”, mies kommentoi.

Puljujärvi jatkaa, että hänen mielestään Evelinasta jaettu video eroaa miehen muista videoista siinä, että siinä vitsailu kohdistuu yhteen henkilöön ja siitä tulee olo, että Evelinaa yritetään painaa alas.

”Sä ja te olette esikuvia monille nuorille, joten mun mielestä on paljon väliä sillä millä tavalla käytätte saavuttamaanne asemaa. Enemmän rakkautta, vähemmän kiusaamista. Oot fiksu ja ihana jäbä, mutta tää meni yli ja mielestäni olisi vain ja ainostaan oikein pyytää anteeksi”, Puljujärvi kirjoittaa. Tähän kommenttiin Seksikäs Suklaa ei ole ainakaan vielä vastannut.

Evelina on parhaillaan Vain elämää -sarjan tulevan kauden kuvauksissa. Nainen voitti tämänvuotisessa Emma Gaalassa vuoden naissolistin palkinnon.

Seksikkään Suklaan päivityksestä kirjoitti ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös: Evelina julkaisi kuvan itsestään uima-altaassa, fanit hehkuttavat: "Olet niin ihana"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat