Kuva: Getty Images

Jennifer Lopezin tuore bikinikuva ihastutti fanit - lyhyessä ajassa jo yli 2 miljoonaa tykkäystä

25.07.2018 12:15 - Elisa Jalasjoki

Kuvassa nähdään artistin lisäksi iso kasa hänen läheisiään.

Latinokaunotar Jennifer Lopez, 49, on juhlinut alkuviikosta asti syntymäpäiviään, joita vietettiin virallisesti eilen, tiistaina. Lopez julkaisi ensimmäisen kerran jo toissapäivänä omalla Instagram-tilillään paljastavan kuvan, jossa iloitsi syntymäpäiväviikkonsa alkamisesta. 

Kyseisen jutun pääset lukemaan tästä

Nyt tähti on kuitenkin hurmannut faninsa täysin uudella päivityksellä, nimittäin bikinikuvallaan. Kuvassa artisti poseeraa läheistensä ympäröimänä pikkuruiset, juuri ja juuri rinnat peittävät bikinit yllään, avattu kuohuviinipullo käsissään. 

Kuvan yhteyteen Lopez on kirjoittanu lyhyesti ja ytimekkäästi: "Tämänhetkinen syntymäpäivä tilanne".

Kuvan pääset katsomaan alta. Klikkaamalla siinä näkyvää nuolta oikealle, pääset näkemään myös toisen, samaisesta tilanteesta otetun kuvan. 

Otoksen perusteella naista ei todella uskoisi lähes viisikymppiseksi, sillä hänen ulkomuotonsa on uskomattoman seksikäs. Pikkuruiset bikinit paljastavat myös naisen treenatut vatsalihakset ja hänen muodokkaat reitensä. 

Kuva on kerännyt lyhyessä ajassa lukuisia artistin ulkonäköä ylistäviä kommentteja. Fanit ovat muun muassa kuvailleet häntä jumalaiseksi näyksi. 

Lue myös: Jennifer Lopez, 48, on jumalainen näky pikkuruisissa esiintymisvaatteissaan - katso kuvat

Kilpailut

Uusimmat