Kuva: Getty Images

Ryan Reynolds ja Blake Lively yllättyivät kesken popkonsertin - kaiuttimista kuuluikin tyttären ääni

30.07.2018 12:15 - Elisa Jalasjoki

Suloinen video kaksikon riemukkaista reaktioista leviää netissä.

Hollywoodin yksi seuratuimmista tähtipariskunnista, näyttelijäkaksikko Blake Lively, 30, sekä Ryan Reynolds, 41, ovat jälleen saaneet faninsa ihastelemaan. 

Äskettäin läheisen ystävänsä, laulaja Taylor Swiftin konserttiin osallistuneesta pariskunnasta lähti nimittäin leviämään video, jossa kaksikko innostuu silminnähden holtittomasti kuullessaan yhtäkkiä kaiuttimista kolmivuotiaan James-tyttärensä äänen.

Syy pienokaisen äänen kuulumiseen oli siinä, että se oli äänitetty etukäteen Swiftin suositun Gorgeus-hitin alkupuheenvuoroksi. 

Videolla nähdään, kuinka siniseen pukeutunut Lively innostuu riemuitsemaan heti tyttärensä äänen ensimmäistä kertaa kuullessaan. Myös Reynolds on asiasta silminnähden innoissaan, sillä mies nostaa kätensä ilmaan vaimonsa iloitessa vierellä. 

Katso Twitterissä jaettu video tilanteesta alta. 

"Ryan Reynoldsin ja Blake Livelyn reaktio, kun he kuulevat tyttärensä äänen Taylor Swiftin konsertissa Gorgeus-kappaleen alussa on suloisin asia ikinä", kirjoittaa videon tilillään jakanut käyttäjä. 

Tähtipariskunta osallistui konserttiin yhdessä malli Gigi Hadidin, sekä tämän äidin Yolandan kanssa. Kaksikolla on myös toinen tytär, reilun vuoden ikäinen Inez

Lue myös: Ryan Reynolds ja Blake Lively tekivät sen taas - kaksikon sanailu sai somen sekaisin ihastuksesta

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat