Kuva: Getty Images

Jennifer Aniston paljastaa kokeneensa koulukiusaamista: "Olin pulleahko, joten jouduin kohteeksi"

03.08.2018 11:15 - Emmi Moilanen

Näyttelijä on kiitollinen siitä, että hänen kouluaikoinaan ei ollut sosiaalista mediaa aiheuttamassa vertailua ja ulkonäköpaineita.

Näyttelijä Jennifer Aniston, 49, kertoi Jimmy Kimmel Live! -ohjelman käsikirjoittajan, Molly McNearnyn haastattelussa kokemastaan koulukiusaamisesta yläasteaikoinaan. People-julkaisu uutisoi haastattelusta ja artikkelista käy ilmi myös se, ettei Aniston ole täysin varma, miksi joutui kiusaajien hampaisiin.

- Olin yksi niistä lapsista, joka joutui tavallaan kiusatuksi, enkä tiedä minkä takia. Olin yksi niistä, josta muut lapset tekivät mielellään pilaa. Se oli viides, kuudes ja seitsemäs luokka olivat kummallinen ajanjakso. Olin hieman pulleahkon puoleinen, joten jouduin kohteeksi, Aniston muistelee kouluaikojaan.

Anistonin mukaan lapsuusaikana ihminen on hyvin haavoittuvainen.

- Varmasti osa minusta uskoi sen kaiken, mistä minua kiusattiin. Luojan kiitos ei ollut puhelimia tai sosiaalista mediaa, jossa vertailla itseään muihin. Halusin vain pitää hauskaa ja leikkiä, näyttelijä jatkaa.

Sosiaalinen media ruokkii itsekeskeisyyttä

McNearny otti haastattelussa puheeksi Anistonin kanssa myös sen, kuinka sosiaalinen media luo ulkonäköpaineita lapsille nykyaikana.

- Ystävillämme on 10- ja 11-vuotiaat, jotka ovat Instagramissa, Aniston kertoo.

- He ovat aloittaneet niin paljon nuorempana. Minä en silloin välittänyt pätkääkään miltä näytin, millaista meikkiä käytin tai olinko ihastunut johonkin poikaan. Luulen, että iPhonet ja Snapchatit ja kaikki sellaiset vain ruokkivat narsismia. Ihmiset käyttävät filttereitä ja kaikenlaisia työkaluja peittääkseen sen, millaisia he oikeasti ovat, Aniston toteaa napakasti.

Lue myös: Jennifer Aniston avoimena uransa varjopuolista: Kertoo naisten kohdelleen jopa miehiä pahemmin

Lue myös: Jennifer Aniston erosi - avioliitto kesti vain reilut kaksi vuotta

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat