Kuva: Getty Images

Kourtney Kardashian, 39, erosi poikaystävästään - mies kuvattu jo toisen naisen kanssa

08.08.2018 09:15 - Elisa Jalasjoki

25-vuotias nuorukainen ei näytä juuri eroa surevan.

Lähes kaksi vuotta seurustelleet tosi tv-tähti Kourtney Kardashian, 39, ja Younes Bendjima, 25, ovat eronneet. Asiasta uutisoi ensimmäisenä viihdesivusto TMZ

Lukuisat lähteet ovat vahvistaneet eri verkkosivustoille Kardashianin päättäneen pariskunnan suhteen. Vaikka kaksikko ei ole vielä virallistanut erouutistaan, ovat lähteet paljastaneet parin olleen jo jonkin aikaa tauolla. 

Hämmentävän tapauksesta tekee se, että pian erouutisen jälkeen sosiaalisessa mediassa lähti leviämään otoksia, joissa Bendjima nähdään läheisissä tunnelmissa Jordan Ozuna nimisen naisen kanssa. Ozunan tiedetään tapailleen aikaisemmin sekä rap-artisti Tygaa, että poppari Justin Bieberiä

Bendjima on itse kieltänyt kuvaustilanteen olleen lainkaan romanttinen. 

"He todella haluavat tehdä minusta sen pahan pojan. Haistakaa pitkät Hollywood-kiusaajat - enkö enää saa pitää hauskaa edes ystävieni kanssa?", mies kirjoittaa Instagram-tilillään. 

Otsikoihin nousseet otokset pääset katsomaan tästä

Sekä Kardashian että Bendjima ovat lopettaneet toistensa seuraamisen Instagramissa. Kardashian on myös poistanut tililtään suurimman osan kaksikosta napatuista yhteiskuvista. 

Younes Bendjima ja Kourtney Kardashian. (kuva: Getty Images)

Pariskunnan välillä on uutisoitu jo aiemmin olleen valtavasti kitkaa Kardashianin työn puolesta. Huhut ovat kertoneet Bendjimalla olleen vaikeuksia ymmärtää, miksi naisen työ edellyttää sitä, että hän jakaa puolialastomia kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa. 

Lue myös: Peppu pääosassa - Kourtney Kardashianin bikinikuva sai poikaystävän suuttumaan

Lue myös: Mikä moka! Kardashianien tuoreen mainoskuvan kuvankäsittely epäonnistui täysin, katso

Lähde: People, TMZ

Kilpailut

Uusimmat