Kuva: Getty Images

Laulajakaunotar paljasti hämmentävän tapansa - peittää ylipitkillä housuilla epävarmuutensa

14.08.2018 17:15 - Elisa Jalasjoki

Poplaulaja Cheryl, 35, paljastaa kammoksuvan omia jalkojaan.

Artistinimellään Cheryl tunnettu laulajakaunotar Cheryl Tweedy, 35, on yksi muotimaailman seuratuimmista tyyli-ikoneista, erityisesti ainakin esimerkikisi kotimaassaan Iso-Britanniassa. 

Nyt hehkuva tyylitaituri on kuitenkin paljastanut julkisuudessa syyn siihen, miksi pukeutuu jatkuvasti housuihin, joissa on aivan liian pitkät lahkeet. Hämmentävää kyllä, kyseessä on yllättävän tavallisen kuuloinen syy. 

Hello!-lehden tietojen mukaan artisti nimittäin ohjeisti tiukasti jo vuonna 2010 järjestetyssä radiohaastattelussa valokuvaajaa välttämästä kuvaamasta hänen jalkojaan. 

- Älä näytä jalkojani kamerassa! Monilla ihmisillä on jalkafetissejä, mutta heillä ei olisi niitä enää nähtyään minun jalkani. Niissä ei ole mitään kaunista, tähden kerrotaan todenneen. 

Artisti onkin kuvattu useaan otteeseen nimenomaan jalat peittävissä vaatteissa. Myös naisen tuoreessa Instagram-kuvassa hänen nähdään pukeutuneen ylipitkiin legginseihin. 

Kyseisen otoksen pääset katsomaan alta. Jos kuva ei näy, klikkaa tästä

Laulaja Cheryl Cole, 35, poseeraa ylipitkissä housuissaan. (kuva: Getty Images)

Cheryl seurusteli reilun kahden vuoden ajan One Direction-tähti Liam Paynen, 24, kanssa. Kaksikolla on yksi yhteinen, reilun vuoden ikäinen Bear-poika. Erostaan pariskunta ilmoitti julkisesti heinäkuussa, todeten, että kyseessä oli kaksikon yhteinen päätös. 

"Tämä on ollut hankala päätös. Rakastamme toisiamme edelleen, mutta perheenjäseninä", Payne twiittasi Twitter-tilillään. 

Lue myös: Fanit järkyttyivät: One Direction -tähden 10 vuotta vanhempi rakas raskaana

Lue myös: One Direction -tähti erosi 10 vuotta vanhemmasta naisystävästään - "Tämä on ollut hankala päätös"

Lähde: Hello!

Kilpailut

Uusimmat