Kuva: Getty Images

Julkkikset, jotka ovat vannoneet etteivät mene ikinä naimisiin - yllättääkö?

15.08.2018 18:15 - Katariina Auvinen

Hollywoodissa on käynnissä varsinainen kihlabuumi.

Hollywoodista on kantautunut uutisia, kuinka nuoret tähdet ovat kihlautuneet vain muutamien viikkojen seurusteluiden jälkeen. Tällaisia julkkiksia ovat olleet esimerkiksi Ariana Grande, Priyanka Chopra sekä Justin Bieber

Jotkut julkisuuden henkilöt ovat kuitenkin vannoneet, etteivät he tule enää ikinä astelemaan alttarille. E! Online -julkaisu keräsi tällaiset henkilöt yhteen. 

Oprah Winfrey 

Yhdeksi maailman parhaimmaksi televisiojuontajaksi tituleerattu Oprah Winfrey, 64, on kertonut, ettei hän aio ikinä mennä naimisiin. Winfrey on pitänyt yhtä kumppaninsa, Stedman Grahamin kanssa jo vuodesta 1986. Pariskunta vaihtoi kuitenkin kihlasormuksia vuonna 1992.

- En aio ikinä mennä naimisiin, koska silloin emme olisi enää yhdessä. Meidän suhteemme ei ole millään tavalla perinteinen, nainen on kommentoinut. 

Oprah Winfrey on ollut puolisonsa kanssa yhdessä jo yli 30 vuotta. (kuva: Getty Images )

Halle Berry

Näyttelijä Halle Berry, 52, on ollut naimisissa elämänsä aikana kolme kertaa. Nainen on kuitenkin päättänyt, että hänelle riittää, eikä hän aio mennä enää naimisiin ikinä. Tosin ensimmäisen kerran Berry kertoi päätöksestään vuonna 2007, jolloin hän oli juuri eronnut toisesta aviomiehestään. Nainen pyörsi päätöksensä vuonna 2013, mutta erosi kolme vuotta myöhemmin. 

- Varsinkin naiset kuvittelevat, että naimisiinmeno olisi jotenkin ikuista ja tässä on prinssini valkoisella ratsullaan. Niinhän minulle opetettiin tarinoissa lapsena. Olen hyvin paljon näitä tarinoita vastaan tänä päivänä, Berry kertoi City Summit -gaalassa viime vuonna. 

Halle Berry on kertonut, että kolme avioliittoa riittää hänelle. (kuva: Getty Images )

Sandra Bullock 

Näyttelijä Sandra Bullock, 54, erosi televisiopersoona ja moottoripyörävalmistaja Jesse Jamesista vuonna 2010. Bullock kertoi riitaisan eron jälkeen, ettei hän aio mennä hätiköiden enää naimisiin. 

- En usko, että menen naimisiin, mutta voin nähdä itseni sitoutuneessa, turvallisessa ja rakkautta huokuvassa suhteessa, Bullock on kertonut. 

Sandra Bullock sai tarpeekseen riitaisasta avioerosta vuonna 2010. (kuva: Getty Images )

Goldie Hawn 

Näyttelijä Goldie Hawn, 72, on ollut yhdessä miehensä Kurt Russellin kanssa jo yli 30 vuotta. Pari ei kuitenkaan suunnittele häitään. Hawn on ollut ennen Russellia naimisissa jo kahdesti. 

- Miksi menisin naimisiin? Se on ehkä psykologinenkin asia, mutta parisuhteessa minulla on tietty vapaus päättää asioistani suuntaan jos toiseen. Molemmat meistä rakastavat suhdettamme, joten olemme päättäneet olla toistemme kanssa, Hawn kertoo. 

Goldie Hawn viihtyy hyvin Kurt Russellin kanssa. (kuva: Getty Images )

Kristin Davis

Sinkkuelämää-sarjassa Charlottea näyttelevä Kristin Davis, 53, on täysin roolihahmonsa vastakohta. Siinä missä Charlotte haluaa epätoivoisesti naimisiin, Davis muistaa miettineensä jo pienenä; miksi ihmiset menevät naimisiin? 

Sen sijaan nainen on haaveillut lapsista, joten hänen unelmistaan tuli totta, kun Davis adoptoi kaksi lasta. 

Kristin Davis ei voi ymmärtää naimisiinmenoa. (kuva: Getty Images )

Lue myös: Näyttelijä Priyanka Chopra vahvisti kihlauksen 10 vuotta nuoremman entisen teini-idolin kanssa

Lähde: E! Online 

Kilpailut

Uusimmat