Kuva: Senja Rapila

Jannika B jakoi videon omasta Idols-koelaulustaan: Aluksi hävetti, mutta sitten liikutti

16.08.2018 08:45 - Henna Koste

Tulevan syksyn Idols-tuomari julkaisi videon vuosien takaa.

Laulaja Jannika B, 33, tunnetaan muun muassa kappaleistaan Onnenpäivä, Seuraavaan elämään ja Riisu kokonaan. Syksyllä nainen nähdään Idols-tuomarina. Nainen kokeili myös itse siipiään Idols-laulukilpailussa vuonna 2007. Artisti julkaisi pätkän jännittävästä koelaulutilanteestaan keskiviikkona Instagram-tilillään. 

" Se on todella epätäydellinen - aluksi se hiukan jopa hävetti mutta sitten se liikutti tämän päivän minääni suuresti", Jannika B kirjoittaa Instagramissa kuvatekstissä. 

Nainen kuvailee videota rohkaisevaksi kasvutarinaksi ja että kaikki ensiaskeleet ovat aina haparoivia. 

"Tämän kauden Idols-kuvaukset jatkuvat ensi viikolla, joten tiedän, että tällä hetkellä moni treenaa paniikissa biisejä kotonaan. Haluaisin kuitenkin tässä muistuttaa ja rohkaista kaikkia siitä, että Idols hakee raakaa potentiaalia. Jotain erikoista, mutta aitoa tähtipölyä, joka vielä hakee kirkkauttaan. Muistakaa, että Idols on vasta lähtökuoppa. Muistakaa, että koelaulutilaisuudet ovat kammottavan jännittäviä paikkoja ja uskallan väittää, että siinä ei kukaan osaa suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla", laulaja kannustaa. 

Fanit kiittelevät häntä rohkaisusta ja voimauttavista sanoista. 

"Sopivat moneen muuhunkin elämäntilanteeseen nämä viisaat sanasi"

"Tärkeä puheenvuoro. Sä oot ollut rohkea ja uskaltanut kehittyä julkisesti. On kaunista uskaltaa aloittaa siitä, missä on! Niin ylpeä susta" 

"Ihana olet, tuolloin ja nyt"

"On kyllä huikeeta nähdä kuinka pitkälle oot päässyt! Antaa varmasti voimaa ja rohkaisua monelle"

Kuuntele alta naisen koelaulu. 

Lue myös: "Sisältyy huorahintaan" - Jannika B:n some-kuva sai fanit huutonauramaan

Kilpailut

Uusimmat