Kuva: Senja Rapila

Jannika B jakoi videon omasta Idols-koelaulustaan: Aluksi hävetti, mutta sitten liikutti

16.08.2018 08:45 - Henna Koste

Tulevan syksyn Idols-tuomari julkaisi videon vuosien takaa.

Laulaja Jannika B, 33, tunnetaan muun muassa kappaleistaan Onnenpäivä, Seuraavaan elämään ja Riisu kokonaan. Syksyllä nainen nähdään Idols-tuomarina. Nainen kokeili myös itse siipiään Idols-laulukilpailussa vuonna 2007. Artisti julkaisi pätkän jännittävästä koelaulutilanteestaan keskiviikkona Instagram-tilillään. 

" Se on todella epätäydellinen - aluksi se hiukan jopa hävetti mutta sitten se liikutti tämän päivän minääni suuresti", Jannika B kirjoittaa Instagramissa kuvatekstissä. 

Nainen kuvailee videota rohkaisevaksi kasvutarinaksi ja että kaikki ensiaskeleet ovat aina haparoivia. 

"Tämän kauden Idols-kuvaukset jatkuvat ensi viikolla, joten tiedän, että tällä hetkellä moni treenaa paniikissa biisejä kotonaan. Haluaisin kuitenkin tässä muistuttaa ja rohkaista kaikkia siitä, että Idols hakee raakaa potentiaalia. Jotain erikoista, mutta aitoa tähtipölyä, joka vielä hakee kirkkauttaan. Muistakaa, että Idols on vasta lähtökuoppa. Muistakaa, että koelaulutilaisuudet ovat kammottavan jännittäviä paikkoja ja uskallan väittää, että siinä ei kukaan osaa suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla", laulaja kannustaa. 

Fanit kiittelevät häntä rohkaisusta ja voimauttavista sanoista. 

"Sopivat moneen muuhunkin elämäntilanteeseen nämä viisaat sanasi"

"Tärkeä puheenvuoro. Sä oot ollut rohkea ja uskaltanut kehittyä julkisesti. On kaunista uskaltaa aloittaa siitä, missä on! Niin ylpeä susta" 

"Ihana olet, tuolloin ja nyt"

"On kyllä huikeeta nähdä kuinka pitkälle oot päässyt! Antaa varmasti voimaa ja rohkaisua monelle"

Kuuntele alta naisen koelaulu. 

View this post on Instagram

Sain viime viikolla katsottavaksi videon ensimmäisestä Idols-koelauluhetkestäni vuodelta 2006. Se on todella epätäydellinen - aluksi se hiukan jopa hävetti mutta sitten se liikutti tämän päivän minääni suuresti. . Se on minä - hauras mutta vahva, joka lähtee yksin aamujunalla Ouluun Idolsin koelauluihin. Pelokas, joka höpöttää hölynpölyä hermostuneena ja estää kyyneleet hymyllä. . Sellainen olen. Tai olin - nykyään itken paljon 😅 . Video kertoo minulle myös rohkaisevan kasvutarinan ja muistuttaa, että kaikki ensiaskeleet ovat aina haparoivia. Mutta ilman niitä askelia ei koskaan pääse kulkemaan omaa polkuaan eteenpäin. . Tämän kauden Idols-kuvaukset jatkuvat ensi viikolla, joten tiedän, että tällä hetkellä moni treenaa paniikissa biisejä kotonaan. . Haluaisin kuitenkin tässä muistuttaa ja rohkaista kaikkia siitä, että Idols hakee raakaa potentiaalia. Jotain erikoista, mutta aitoa tähtipölyä, joka vielä hakee kirkkauttaan. Muistakaa, että Idols on vasta lähtökuoppa. Muistakaa, että koelaulutilaisuudet ovat kammottavan jännittäviä paikkoja ja uskallan väittää, että siinä ei kukaan osaa suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla. . Idols-taipale voi tuntua elämäsi mahdollisuudelta ja sitä se onkin, mutta ei ainoa sellainen. Se muuttaa kaiken - voitit tai et - jos vain niin haluat. Matkasi päättyy vasta sitten kun sinä pysähdyt. . Lämmöllä, Idols-kokelas 2006 ja Idols-tuomari 2018 J . #suomenseuraavaidoli #idolssuomi @idolssuomi

A post shared by Jannika B (@jannikabofficial) on

Lue myös: "Sisältyy huorahintaan" - Jannika B:n some-kuva sai fanit huutonauramaan

Kilpailut

Uusimmat