Kuva: Getty Images

Tyttären seksikäs Instagram-kuva oli liikaa näyttelijä Alec Baldwinille - antoi ytimekkään kommentin

20.08.2018 16:00 - Iiro Myllymäki

Ireland Baldwinin julkaisema kuva ei ollut isän mieleen.

Perhe on pahin, joskus myös sosiaalisessa mediassa. Monesti omien vanhempien tekemiset sosiaalisessa mediassa saattavat nolottaa nuoria, mutta myöskään vanhemmat eivät ole aina mielissään lastensa some-päivityksistä. Yksi esimerkki tästä saadaan näyttelijä Alec Baldwinin, 60, hiljattaisesta reaktiosta tyttärensä Irelandin, 22, Instagram-kuvaan.

Aiemmin PETA-järjestön kampanjassa alasti poseerannut Ireland Baldwin julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän on moottoripyörän päällä pelkissä bikineissä ja cowboy-henkisissä saappaissa. Kirjoitimme kuvasta jo aiemmin tässä jutussa.

Kuva on kerännyt yli tuhat kommenttia, joista yksi on peräisin isä Alecilta. People-lehti kirjoittaa, että isän reaktio mallityttärensä seksikkääseen kuvaan oli hyvin torjuva.

”Ei. Vain… ei”, kuului Alec Baldwinin ytimekäs kommentti.

Voit katsoa kyseisen kuvan alta tai tämän linkin takaa.

Ireland Baldwinia isän reaktio tuskin hetkauttaa. Hän on aiemmin puhunut haastatteluissa olevansa ylpeä kropastaan, ja se eittämättä näkyy naisen sosiaalisessa mediassa.

Alec Baldwin tunnetaan muun muassa 30 Rock - ja Saturday Night Live -tv-sarjoista. Jälkimmäisessä mies on nostattanut monenlaisia tunteita imitoimalla muun muassa Donald Trumpia.

Lue myös: Mitäpä isä ei lastensa vuoksi tekisi: suosikkinäyttelijän perheotos on viikon hellyyttävin näky

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat