Kuva: Getty Images

Demi Lovaton käyttämä aine selvillä - otti yliannostuksen tunnetulla kipulääkkeellä

05.09.2018 14:45 - Katariina Auvinen

Lovato oli hankkinut kipulääkkeen pimeiltä markkinoilta, joka koitui hänen kohtalokseen.

Kerroimme aiemmin, että Demi Lovato, 26, on vetäytynyt julkisuudesta, jotta hän voi keskittyä vieroitukseen. Hänelle opiaatteja diilannut mies ei tule saamaan oikeussyytettä. Ennen julkisuudessa liikkui tieto, että Lovato olisi ottanut yliannostuksen heroiinia, mutta kyseessä olikin opiaattipohjainen vahva kipulääke Oxycodone jonka seassa oli vielä fentanyyliä. 

Diilerin mukaan Lovato oli tiennyt, ettei hän voisi olla varma, mitä pimeiltä markkinoilta hankitut kipulääkkeet sisältävät. 

Lovato on vetäytynyt kaikessa hiljasuudessa julkisuudesta ja haluaa keskittyä nyt omaan hyvinvointiinsa vieroituksessa. Nyt nainen on päättänyt ilmiselvästi aloittaa puhtaalta pöydältä, koska hän on myymässä taloaan, jossa yliannostus tapahtui. 

Talo on myynnissä reilulla 10 miljoonalla eurolla. 

- Hän laittoi asuntonsa myyntiin, koska haluaa aloittaa puhtaalta pöydältä. Demi on paranemassa hiljalleen, lähde kertoo Daily Mail -julkaisulle. 

Ensihoitajat elvyttivät Lovaton lääkkeellä, joka kumoaa opiaattien vaikutukset, joka pelasti luultavimmin hänen henkensä. 

Useja satoja neliöitä sisältävä rakennus on moderni ja valoisa. Talossa on yhteensä neljä makuuhuonetta ja viisi kylpyhuonetta. Rakennuksessa on myös oma iso terassi sekä uima-allas. 

Lue myös: Demi Lovaton taustatanssijan väitetään diilanneen tähdelle huumeita - "Tämä on pilannut maineeni"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat