Kuva: Getty images

Meghan Markle raskaana? Parin odotetaan vahvistavan tuleva vauvauutinen piakkoin

13.09.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Pari on kertonut avoimesti haluavansa perheen.

Ihmiset ovat varmoja, että Sussexin herttuatar Meghan, 37, sekä prinssi Harry, 33, ilmoittavat näillä näppäimillä tulevasta perheenlisäyksestään. Huhut ovat leijuneet parin yllä jo muutaman viikon ajan kun kävi ilmi, että Meghanin äiti on ottanut lastenhoitokursseja Yhdysvalloissa. Kurssit ovat keskittyneet vastasyntyneiden hoitamiseen. 

Meghan on itse kertonut, että hän ei halua käyttää ulkopuolista lastenhoitoapua, jonka vuoksi hänen äitinsä on osoittanut tukensa tytärtään kohtaan. Sen lisäksi tarkkasilmäisimmät fanit huomasivat naisen pyöristyneen vastanseudulta, joka viittaisi myös tulevaan kuninkaalliseen vauvaan. 

Pariskunta on kertonut, että he molemmat toivovat lapsia tulevaisuudessa, mutta eivät ole asettaneet minkäänlaista aikaikkunaa asialle. Monet kuninkaallisia seuraavat lähteet ovat kuitenkin varmoja siitä, että kuninkaallinen vauva saapuisi maailmaan heti ensi vuoden puolella. 

Tämä mekko aiheutti kohun siitä, odottaisiko Meghan Markle esikoistaan. (kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

Jotkut lehdet ovat alkaneet ottamaan jo vetoja vastaan kuninkaallisen perijän nimistä. Tällä hetkellä kansan mielestä seuraava lapsi tulisi olemaan prinssi James

Lue myös: Prinssi Harry ei malta pitää käsiään erossa vaimostaan - suloinen video leviää netissä

Lähde: Daily Mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat