Kuva: Getty images

Gwyneth Paltrow naimisiin viikonloppuna? Parin juhlista tihkui tietoja

28.09.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Näyttelijä Gwyneth Paltrow valmistautuu tietojen mukaan menemään naimisiin.

Kerroimme, että Gwyneth Paltrow julkaisi harvinaisen yhteiskuvan tyttärensä kanssa tällä viikolla, jonka jälkeen ihmiset eivät päässeet yli parin yhdennäköisyydestä. Paltrown elämässä on mitä ilmeisimmin tapahtumassa upeita asioita, koska tietojen mukaan nainen on avioitumassa tulevana viikonloppuna. 

Paltrow on ollut kerran naimisissa, mutta ero astui voimaan 2014. Daily mail -julkaisun tietojen mukaan nainen olisi menossa poikaystävänsä Brad Falchukin kanssa naimisiin perhepiirin ja läheisten kesken viikonloppuna. 

Paltrow on huhujen mukaan ollut ohjaajana toimivan Brad Falchukin kanssa yhdessä jo neljä vuotta. (kuva: Getty images )

Lähteiden mukaan pari vaihtaisi valat intiimissä seremoniassa New Yorkissa. Pari tapasi muutama vuosi sitten ja he ilmoittivat menneensä kihloihin viime vuoden puolella. 

- Me olemme erittäin onnellisia toistemme kanssa ja emme malta odottaa, että pääsemme rakentamaan entistä vahvempaa ja onnellisempaa suhdetta välillemme, pari ilmoitti Good Morning America -televisio-ohjelmassa kihlauksestaan. 

Muita yksityiskohtia häistä ei ole vielä tihkunut, koska pari on myös tietojen mukaan pitänyt ohjelman salassa ystäviltään ja perheenjäseniltään. 

Lue myös: Gwyneth Paltrow julkaisi kuvan itsestään ja tyttärestään, some sekosi: "Hän on täydellinen"

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat