Kuva: Getty Images

Cardi B joutui taas poliisin kanssa tekemisiin - kaksi baarityöntekijää joutuivat sairaalaan

02.10.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Tietojen mukaan räppäri olisi usuttanut strippiklubilla ollessaan seurueensa kaksi ihmistä hyökkäämään työntekijöiden kimppuun.

Räppäri Cardi B, 25, aiheutti mylläkän, kun hän hyökkäsi muutama viikko sitten Nicki Minajin kimppuun, kun pari oli kutsuttu perinteisen muotijulkaisun gaalaan. Räppäreiden välit ovat tällä hetkellä todella tulehtuneet, mutta nyt Cardi B on joutunut tekemisiin myös viranomaisten kanssa, koska hänen epäillään osallistuneen kahteen pahoinpitelyyn. 

Yhdysvaltalaisella strippiklubilla työskentelevät sisarukset pahoinpideltiin sairaalakuntoon ja nyt kaksikko syyttää asiasta räppäriä. Daily mail -julkaisun tietojen mukaan räppäri olisi saanut tietää, että toista työntekijää syytetään hänen miehensä kanssa vehtaamisesta, josta Cardi B olisi suuttunut todella pahasti. 

Tietojen mukaan tempperamenttinen nainen olisi usuttanut kaksi seurueen henkilöä hyökkäämään työntekijöiden kimppuun, jonka johdosta he tarvitsivat hyökkäyksen jälkeen sairaalahoitoa. Toisten tietojen mukaan räppäri olisi hermostunut siitä, että baarityöntekijät olisivat läikyttäneet hänen päällensä juomaa vahingossa. 

Cardi B käveli eilen itse poliisiasemalle selvittämään asiaa. Hymyilevä nainen oli pukeutunut valkoiseen paitaan ja pitkään hameeseen. Naista ei tulla pidättämään, mutta viranomaiset selvittävät vielä asiaa tarkemmin. 

Lue myös: Cardi B:n asu paljasti enemmän kuin peitti - housuista näkyi läpi ja rohkea kaula-aukko vei huomion

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat