Kuva: Getty Images

Harry Potter -elokuvien supertähti kertoo hölmöilyistään - "Elin jossain mielikuvitusmaailmassa"

10.10.2018 10:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Rupert Grint näytteli Potter-elokuvissa Ron Weasleyta.

Harry Potter -elokuvista supersuosioon noussut Rupert Grint, 30, muistetaan varsinkin roolistaan punatukkaisena Ron Weasleyna, Potterin parhaana ystävänä. Mies osallistui Independent-lehden haastatteluun ja kertoi elämästään sekä siitä, että ei kärsi ikäkriisistä.

- Ei minusta tunnu ollenkaan kolmekymppiseltä. Minulla on outo suhde ikääntymiseen Potter-elokuvien takia, Grint kertoo ja perustelee vastaustaan seuraavasti:

- Olimme aina elokuvien kuvausten aikana aikuisten kanssa, vaikka itse olimme rääpäleitä. Imimme heidän huumoriaan ja heidän tyyliään tehdä asioita. Olimme kuin kokonainen suuri perhe ja yksikkö - ei sillon ajatella ikää tai erilaisuutta.

Yhdessä asiassa Grint on kertonut kuitenkin kasvaneensa. 

- Luulen, että se oli Dan (Daniel Radcliffe, näyttelijä), joka sanoi minulle, että elin jossain mielikuvitusmaailmassa. En nimittäin osannut hallita rahaa ollenkaan. Se oli itseasiassa aika noloa, sillä ostin asioita, joita en edes tarvinnut. Nyt olen kasvanut ulos siitä.

Grint on tehnyt pelkästään Potter-elokuvilla kymmeniä miljoonia euroja. Haastattelussa kysyttiin, vieläkö hän aikoo palata, jos Potter-saagan uusimmasta julkaisusta Kirotusta Lapsesta tehdään elokuva.

- Älä koskaan sano ei koskaan, mutta minun tapauksessani luulen, että olen sulkenut elämäni sen osalta. Potterit olivat suuri osa elämääni ja se loppui juuri oikeaan aikaan. Olemme nyt valmiita menemään eteenpäin.

Rupert Grint nähdään seuraavaksi Snatch-sarjassa gangsterin roolissa. Hän on näytellyt myös rooleja elokuvissa Wild Target ja The Unbeatables. Ensimmäinen Harry Potter -elokuva Viisasten Kivi julkaistiin vuonna 2001, jolloin Grint oli vasta 13-vuotias. 

Lue myös: Harry Potter -tähdet hauskassa yhteiskuvassa - "Kuinka viholliset voivat näyttää noin iloisilta?"

Lue myös: Harry Potter -tähden ikä sai someväen sekaisin: "Miten tämä on mahdollista?"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat