Kuva: Shutterstock

Saran surullinen viesti herkisti suomalaiset radiokuuntelijat: 'Sydämeni vuotaa verta'

11.10.2018 14:15 - Emmi Moilanen

Radio Novan Iltapäivän juontajat Anssi Honkanen ja Niina Backman saivat studioon viestin Saralta, jonka 10-vuotiaan pojan syntymäpäiville ei saapunut yhtäkään vierasta.

Radio Novan Iltapäivän juontajat Anssi Honkanen ja Niina Backman puhuivat tiistain lähetyksessä lasten syntymäpäiväjuhlien järjestämisestä ja siitä, kuinka kamalaa on kokea se, jos kutsuille ei tulekaan ketään.

- Muistan lapsuudesta yhdet synttärit, kun kukaan ei tullut. Ne oli surulliset synttärit ne, Niina toteaa.

Radio Novan kuuntelija Sara lähetti aiheen tiimoilta studioon tekstiviestin, jossa kertoi oman poikansa joutuneen syrjinnän kohteeksi, kun vaivalla järjestettyihin ja odotettuihin juhliin ei saapunutkaan yhtä ainoaa vierasta.

”Poikani 10-vuotissyntymäpäiville ei tullut ketään. Viikkoa ennen hän jakoi itse tekemiään synttärikutsuja koko luokalle, äiti leipoi mansikkakakkua, suklaakakkua ja oli järjestänyt ohjelmaa muun muassa pelle kävi toteamassa, ettei ketään tullut.

Tässä maailmassa ei ole kauheampaa asiaa kuin lapsen paha mieli. Koko seuraava viikko meni usvassa, lapsi ei ole vieläkään toipunut viime keväisestä.”

- Vetää niin sanattomaksi ja on järkyttävää, että joku lapsi joutuu tuollaista kokemaan, Anssi huokaa.

”Mihin tämä maailma on menossa?”

Saran lähettämä viesti herkisti myös Radio Novan kuuntelijat, jotka halusivatkin muistuttaa, että yhä on olemassa paljon ihmisiä, jotka todella välittävät. Pääset lukemaan studioon lähetettyjä viestejä alta.

”Miun sydän vuotaa verta syntymäpäivälapsen tarinasta. Jos tämä vieraita vaille jäänyt lapsi vielä järjestää syntymäpäivät, niin voitteko ilmoittaa hänen yhteystiedot. Kerään ystäväporukkani kasaan ja lähetän lahjan postissa. Jos tuntuu ettei kukaan välitä, ni se ei ole totta! Maailma ei ole näin kamala paikka, jos se yhtään minusta on kiinni!”

Heippa! Luettuanne Saran viestin, pillahdin itkuun. Mihin tää maailma on menossa? Isot halit radion välityksellä Saralle ja hänen pojalleen.”

”Surullista tosiaan… Olen itse juuri viemässä postia kolmelle lapselle, joiden äidit Facen ryhmässä kertoivat lapsen yksinäisyydestä ja tulevista vieraattomista synttäreistä. Josko posti toisi pienen ilon!”

Tykkää Radio Novan Iltapäivän Facebook-sivusta täältä. Radio Novan Iltapäivä ma-to klo 14-18.

 Lue myös: Radio Novan kuulijat toteuttivat nuoren tytön toiveen - pääsee unelmiensa konserttiin

Voice.fi ja Radio Nova kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat