Kuva: Getty Images

Donald Trump haukkui julkisesti aikuisviihdetähteä "hevosnaamaksi" - somessa räjähti

17.10.2018 07:45 - Reija Saarinen

Stormy Daniels kertoi kirjassaan harrastaneensa seksiä Trumpin kanssa ja vihanneensa sitä.

Yhdysvaltainen presidentti Donald Turmp, 72, on haukkunut entistä aikuisviihdetähde, Stormy Danielsia hevosnaamaksi Twitterissä. Kyseessä on siis sama nainen, joka kirjassaan kertoi harrastaneensa vuonna 2006 seksiä Trumpin kanssa. Samassa yhteydessä hän totesi, että se oli maailman huonointa seksiä. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Aiemmin on kerrottu, että kaksikko olisi tehnyt keskenään salassapitosopimuksen. Tuon sopimuksen seurauksena Danielsille olisi maksettu yli 112 000 euroa. Daniels on kuitenkin haastanut Trumpin oikeuteen, koska hänen mielestään sopimus, jossa ei ole Trumpin allekirjoitusta, ei ole sitova. Trump itse sen sijaan on koko ajan kiistänyt suhteen, vaikka myöntääkin rahojen maksamisen.

Oikeudessa tilanne ratkesi kuitenkin Trumpille, ja Daniels joutuu maksamaan myös hänen oikeudenkäyntikulunsa. Se ei Trumpille riittänyt, vaan hän antoi kuulua vielä julkisesti, haukkumalla Danielsia Twitterissä hevosnaamaksi.

(kuva: Twitter)

Some otti presidentin avautumisen melko hämmentyneenä vastaan ja pian tviitin julkaisun jälkeen Twitteriin tulvi hämmentyneitä kommentteja presidentin lausunnosta.

"Yhdysvaltain presidentti on kutsunut julkisesti naista hevosnaamaksi."

"Olen hämmentynyt."

"Mitä ihmettä? Trump kutsui juuri Danielsia hevosnaamaksi somessa."

Myös Daniels itse otti napakasti kantaa. Vastauksen pääset katsomaan alta.

(kuva: Twitter)

Lue myös: Kanye Westin tempaus tv-ohjelmassa sai Donald Trumpilta kehut - katso video tilanteesta

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat