Kuva: Mikko Räsänen

Eevi Teittinen ensikohtaamisesta Teemu-puolisonsa kanssa: "Se oli kuin jostain Disney-elokuvasta"

18.10.2018 14:45 - Reija Saarinen

Teittinen ja Packalén ovat seurustelleet keväästä 2017 saakka.

Mika Ilmén ja Taistelijat -podcastsarjassa vieraillut bikinifitness-tähti Eevi Teittinen, 29, kertoo avoimesti hetkestä, jolloin hän tapasi avopuolisonsa, vapaaottelijana tunnetun Teemu Packalénin.

Teittisen mukaan kyseinen hetki oli kuin suoraan elokuvista.

- Se oli suoraan kuin jostain Disney-elokuvasta. En ole koskaan uskonut sellaiseen, että ihmiseen voi ihastua heti, mutta kun me Teemun kanssa nähtiin, ne se oli oikeastaan heti siinä, Teittinen kertoo Ilménille.

Mutta mitkä olivat sitten ne piirteet, jotka saivat kiinnostuksen syttymään?

- Hänen olemuksensa ja se läsnäolo. Siinä oli vahvuutta, mutta myös herkkyyttä. Se oli todella jännä kombo, Teittinen pohtii.

Packalén tunnetaan myös näyttävistä viiksistään, jotka on aina viimeisen päälle laitettuna. Se ei kuitenkaan Teittisen mukaan ollut se viehättävin piirre.

- Ennen Teemua olin sitä mieltä, etten ikinä tule tykkäämään viiksistä, hän nauraa.

Packalénin ammatti ei Teittistä pelota, vaikka kyseessä onkin fyysisesti rankka laji, jonka katsominen saa monet voimaan pahoin.

- Ymmärrän sen täysin ja näen sen urheilun siellä takana. On paljon muitakin vaarallisia lajeja. Jääkiekko esimerkiksi on vaarallista. Tässä kuitenkin tietää, että mihin olet menossa ja voi vähän valmistautua. Tietynlainen pelko on olemassa, mutta sille ei saa antaa valtaa, hän toteaa.

Millaista kaksikon arki sitten oikein on? Miten paljon aikaa kuluu treeneissä ja mitä suunnitelmia Teittisellä on tulevaisuuden varalle? Sen saat selville kuuntelemalla koko haastattelun alta.

Lue myös: Eevi Teittinen julkaisi henkilökohtaisen blogikirjoituksen: Pelkää lapsettomuutta

Kilpailut

Uusimmat