Kuva: Shutterstock

Seksiä työpaikalla? Ihmiset paljastavat erilaisia paikkoja, joissa ovat puuhastelleet

20.10.2018 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Muun muassa suihku on suosittu tila touhuilulle.

Seksi on ihmisille iso osa elämää, jossa kanssakäymisestä nautitaan täysin rinnoin. Useasti makuuhuoneessa tapahtuvat puuhastelut antavat suurta nautintoa ja vahvistavat ihmisten välistä sidettä.

Mutta missä muualla seksiä harrastetaan kuin normaalisti sängyssä? Ihmiset ovat kertoneet nauttivansa monista muistakin kodin huoneista, sillä esimerkiksi suihkussa on romanttista tehdä taikoja kuten myös olohuoneessa. Eksoottisempia paikkoja ovat taas ranta, vene, julkiset tilat tai jopa työpaikka.

Koko listan voit lukea alta.

Suihku

Suihkussa ollaan jo valmiiksi alasti ja lähekkäin. Tämä antaa hyvät mahdollisuudet seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Ranta

Kyllä, useat ihmiset pitävät seksistä rannalla. Viltin päällä rakastellessa ja auringonlaskun värjätessä taustaa, on tilanne kuin elokuvista.

Vene

Jos omistat veneen, on järven tai meren päälle ihanaa mennä nauttimaan toisen seurasta. Kelluva alusta kiikuttaa mukavasti tuhmiin tunnelmiin.

Julkiset tilat

Ihmiset ovat kertoneet harrastaneensa useasti seksiä esimerkiksi sovituskopeissa, julkisissa wc-tiloissa sekä jopa junissa ja lentokoneissa. Kiinnijäämisen riski viehättää sekä hetkessä eläminen antaa energiaa.

Työpaikka

Työpaikalla sekstailu on yllättävän yleistä. Kun työpaikkaromanssi syntyy, alkavat ihmiset tuhmailemaan katseilta piilossa ja lopulta jatkuva kanssakäyminen voi johtaa seksiin myös työpäivän aikana.

Metsä

Täällä, jos jossain saa olla katseilta piilossa ja nauttia luonnonhelmasta. Heittäytykää esimerkiksi suuren kiven päälle ja nauttikaa elämästä.

Lue myös: Kuinka paljon masturbointi kuluttaa kaloreita? Tutkimus paljasti

Lue myös: Mitä ihmiset yleensä tekevät seksin jälkeen? Kysely selvitti

Lähteet: Paired Life, Bustle

Kilpailut

Uusimmat