Kuva: Getty Images

Tiesitkö? Kuninkaalliset, jotka eivät ole arastelleet ottaa tatuointeja

25.10.2018 18:15 - Katariina Auvinen - Luettu 2 169 kertaa

Kirjoittamattoman säännön mukaan tatuoinnit eivät ole soveliaita, mutta niitä ei ole varsinaisesti kielletty.

Yhä useammalla ihmisellä on tatuointeja nykyisin, mutta harva tietää, saavatko kuninkaalliset edes koristella kehoaan tatuoinneilla. Se ei ole varsinaisesti kiellettyä, mutta siihen ei kannustetakaan. 

Jotkut kuninkaalliset ovat kuitenkin uhmanneet kirjoittamatonta sääntöä ja ottaneet itselleen tatuoinnin tai heillä on sellainen ollut, kun he ovat menneet naimisiin siniverisen kanssa. 

Ruotsin prinssi Philipin vaimolla Sofialla on niskassaan tatuointi, joka kuvaa aurinkoa. Hänen nilkassaan on myös pieni tatuointi. Sofian ja Philipin suhteesta nousi iso kohu, koska nainen oli ennen seurusteluaan osallistunut tosi-tv -ohjelmiin sekä poseerannut yläosattomissa. Hurmaava ja hymyilevä Sofia voitti kuitenkin ihmiset puolelleen. 

Sofialla on useampi tatuointi. (kuva: Getty Images )

(kuva: Getty Images )

(kuva: AOP)

Prinssien Williamin ja Harryn serkku lady Amelia Windsor, 23, on noussut jo varsinaiseksi tyyliguruksi. Nainen tekee töitä mallina ja hänellä on ainakin kolme tatuointia muun muassa leijona lapaluunsa päällä. 

Amelia Windsorilla on ainakin kolme tatuointia. (kuva: AOP)

Monacon prinsessa Stephanie on ollut varsinainen villikko vielä varttuneemmallakin iällä. Hän on rikkonut tahallaan kuninkaallisia protokollia eikä ole arastellut tatuointienkaan kanssa. Hänellä on nilkassaan delfiini sekä toista rannetta koristaa kukkaköynnös. 

Stephanien rannetta koristaa tatuointi, mutta hänellä on lisäksi lapaluunsa päällä sekä nilkassaan tatuointi. (kuva: Getty Images)

(kuva: Getty Images)

Tanskan prinssi Frederik on myös tatuointien ystävä. Hän on ottanut oikeaan pohkeeseensa hain. 

Tanskan prinssi Frederik on ottanut tatuoinnin pohkeeseensa. (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Saako Meghan Markle olla morsiusneito ystävänsä häissä?

Lähde: PureWow

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat