Kuva: Getty Images

Kuumat naisnäyttelijät, jotka varastivat huomion suosikkielokuvissa - katso kuvat

29.10.2018 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Harley Quinnia näytellyt Margot Robbie nousi jopa ilmiöksi.

Hollywood-elokuvat sisältävät yleensä kuvankauniita naisnäyttelijöitä, jotka näyttelijätaitojensa lisäksi herättävät huomiota seksikkäällä olemuksellaan. Naisten viehätysvoima on saattanut olla jopa niin suuri, että se on vienyt huomion elokuvan muilta hahmoilta ja jopa pääjuonelta. Esimerkiksi Margot Robbien esittämä Harley Quinn nousi Suicide Squadista suureksi ilmiöksi, jota tuhannet ihmiset ovat kopioineet esimerkiksi halloween-asuissaan.

Alta voit katsoa viisi muistettavaa naisnäyttelijää, joiden tulikuuma roolihahmo vei katsojien huomion elokuvissa.

Margot Robbie, Suicide Squad

Jokerin sydämen valittua Harley Quinnia elokuvassa näyttelevä Margot Robbie on tullut varsinaiseksi seksisymboliksi. Naisen rooliasua on myös kopioitu tuhansien ihmisten toimesta esimerkiksi halloween-juhlissa.

(kuva: YouTube)

Megan Fox, Transformers

Avaruusrobotit meinasivat jäädä Transformers-elokuvassa varjoon, kun superkaunis Megan Fox ilmestyi ruutuun. Fox on valittu usein yhdeksi maailman seksikkäimmistä naisista.

(kuva: YouTube)

Anne Hathaway, The Dark Knight Rises

Kissanaista elokuvassa näyttelevä Hathaway muistetaan varsinkin kiiltävästä nahka-asustaan, joka teki moneen katselijaan vaikutuksen.

(kuva: YouTube)

Sharon Stone, Basic Instinct

Kenties yhden elokuvahistorian tunnetuimmista vilautuskohtauksista tekevä Sharon Stone muistetaan seksikkäästä roolistaan tappajana, jolla oli vain himoja eikä juurikaan tunteita.

(kuva: YouTube)

Eva Green, Dark Shadows

Kalpeaa roolihahmoa Johnny Deppin tähdittämässä Dark Shadows -elokuvassa esittävä Eva Green herätti heti huomiota tuhmalla olemuksellaan ja ronskilla huumorillaan.

(kuva: YouTube)

Lue myös: Margot Robbie, 28, avoimena alastonkohtauksista - kokee ne erityisen voimaannuttavina

Lue myös: Megan Fox on superkuuma näky seksikkäissä alusvaatteissa - katso

Lähde: LifeDaily

Kilpailut

Uusimmat