Kuva: Getty Images

Margot Robbie, 28, avoimena alastonkohtauksista - kokee ne erityisen voimaannuttavina

03.08.2018 15:15 - Elisa Jalasjoki

Tähden mukaan merkittävää on se, että roolihahmo käyttää omaa alastomuuttaan eräänlaisena aseena.

Australialaisnäyttelijä Margot Robbie, 28, ei turhia arkaile. Kuvankaunis tähti nimittäin innostui avautumaan Yahoo Be -verkkosivuston haastattelussa omista tuntemuksistaan siitä, mikä saa naisen suostumaan alastonkohtausten kuvaamiseen. 

Robbien mukaan merkittävää on ennen kaikkea se, että roolihahmo käyttää alastomuuttaan ja seksuaalisuuttaan eräänlaisena aseena. 

- Jos näen että roolihahmo käyttää alastomuutta aseena, jonkinlaisena välineenä tai tekee sen täysin tarkoituksenmukaisesti, kuten roolihahmoni Wolf of Wall Streetissa teki, koen, että se on hänen eräänlainen valuuttansa, tähti kuvailee. 

- Näen, että hän (roolihahmo), pärjää omana itsenään - ja se tuntuu voimaannuttavalta, hän summaa. 

Nainen uskoo, että hänen pitkäaikainen kokemuksensa alalla on tehnyt hänet rohkeammaksi kertomaan ääneen omia mielipiteitään. 

- Uskon sen olevan seurausta ikääntymisestä. Sitä huomaa ajattelevansa, että 'ei, tämä ei ole se miten minä koen, ja aion sanoa asiasta jotakin'. Rakastan sitä vanhenemisessa, hän kertoo.

Robbie on näytellyt useissa tunnetuissa elokuvista. Yksiä naisen tunnetuimpia roolisuorituksia ovat muun muassa roolit elokuvissa Wolf of Wall Street, sekä Suicide Squad.

Elokuvaroolien lisäksi tähti on näytellyt myös esimerkiksi televisiosarja Neighboursissa

Lue myös: Margot Robbien äiti sekoitti somen: "Hän on tyrmäävä"

Lähde: Yahoo Be

Kilpailut

Uusimmat