Kuva: Getty Images

Chrissy Teigenin kansikuvaa haukuttiin - nainen vastasi napakasti takaisin

02.11.2018 16:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Teigen on nainen, joka osaa pitää puoliaan.

Mallikaunotar Chrissy Teigen, 32, julkaisi Twitterissä kuvan, jossa hänet nähdään muiden mallikaunotarten tavoin Glamour-lehden kannessa. Kuvatekstissä hän toteaa sen olevan suuri kunnia, että hän on pääsyt tähän upeaan joukkoon.

Kuvan näet alta.

Kaikki seuraajat eivät kuitenkaan ole olleet kovinkaan iloisia Teigenin kansikuvasta. Eräs käyttäjä kommentoikin melko kovin sanoin kyseistä otosta, ja toteaa, ettei Teigenista yksinkertaisesti ole kansikuvamalliksi.

"Tämä kuva on rehellisesti sanottuna kamala. Aluksi en edes tunnistanut sinua. Tiedän, että et välitä hittojakaan, mutta jos aiot olla kansikuvamateriaalia, ansaitse se," käyttäjä kirjoittaa.

Kyseinen kommentti kiinnitti tietenkin myös Teigenin itsensä huomion. Sanattomaksi hän ei kuitenkaan jäänyt tälläkään kertaa, vaan vastasi napakasti takaisin.

"Kiitos Heidi. Tulevaisuudessa lupaan yrittää enemmän, jotta olisin paras mahdollinen kansikuvamalli. Jos vain voisit antaa minulle jotain tarkkoja ohjeita ja niksejä tai vaikka omia kansikuviasi, joista voisin ottaa mallia, olisin todella kiitollinen."

Mitä ajatuksia kyseinen keskustelu sinussa herättää?

Lue myös: Chrissy Teigenin uusi hiustyyli haukuttiin lyttyyn - tähdeltä napakka vastaus

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat