Kuva: Getty Images

Justin Timberlake paljastaa, kuinka sai tietää vaimonsa Jessica Bielin raskaudesta

02.11.2018 20:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pari on ollut yhdessä vuodesta 2007.

Muusikkotähti Justin Timberlake, 37, rakastaa olla isä ja hänet onkin nähty usein viettämässä aikaa rakkaan poikansa Silaksen, 3, kanssa. Timberlake paljastaa tuoreessa kirjassaan Hindsight: All the Things I Can´t See in Front of Me, kuinka hän kuuli, että hänen vaimonsa Jessica Biel, 36, on raskaana.

"Jessiltä oli tullut viesti suurilla kirjaimilla, että "SOITA MINULLE". Soitin hänelle saman tien videopuhelun takaisin ja hänen ilmeestään huomasi heti, mitä on tapahtunut. Hän heilutteli raskaustestiä kädessään ja me molemmat aloimme vollottamaan onnesta. Jätin kiertueen hieman kesken, että ehdin olla perheeni kanssa kotona" ,Timberlake kirjoittaa kirjassa.

Justin Timberlake ja Jessica Biel tapasivat vuonna 2007. He kihlautuivat joulukuussa 2011 ja menivät lopulta naimisiin seuraavana vuonna. Silas Randall Timberlake syntyi huhtikuussa 2015.

Justin Timberlake työskentelee muusikkona ja näyttelijänä. Hänen vaimonsa Biel on tunnettu malli, joka siirtyi nopeasti näyttelijäelämään. Biel muistetaan muun muassa elokuvista Hitchcock, Total Recall ja Next.

Lue myös: Jessica Biel ja Justin Timberlake sädehtivät Golden Globe -gaalassa - katso

Lue myös: Justin Timberlake ja Jessica Biel yhdessä jo 10 vuotta - paljastavat kestävän liiton salaisuuden

Lue myös: Game Of Thrones -saagassa nähdään tunnettu tähtinäyttelijä - "Westeros, täältä minä tulen"

Kilpailut

Uusimmat